Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam w nowym wątku :) 

Postanowiłem nie robić syfu w tamtym GJ i pomyślałem , że lepiej założyć nowy - mimo , że box ten sam  :)

Box: szafka 37x47x60
Podłoże: PLAGRON Light Mix
Doniczka: Nirvana® Root Pouches 3,8l

Nawozy : PLAGRON Terra Bloom , PLAGRON PK 13/14 , HESI BOOST
Biostymulatory: VALAGRO McCREAM , ARYSTA ASAHI SL , EmFarma Plus™
Światło: SunSpect LED 180W Full Spectrum - realny pobór mocy 93W
Wentylacja: 2x wiatrak USB ( 2x100mm , 1800rpm )

Na watę poszedł kolejny Royal Dwar @ RQS - mimo , że ostatnim razem pestka nie wzeszła , postanowiłem się nie poddawać i dalej z nią pocisnąć ;) Tym razem też było z nią pod górę - kiełkowała ponad dwa dni a pestkę i tak musiałem w palcach otworzyć. Ale tym razem po przejściach dałem jej więcej czasu i po kolejnych 3 dniach w glebie w końcu wczoraj "wylazła" na powierzchnię :)

I tym sposobem zapraszam na mój drugi GJ  B)

Dzień 0 , Dzień 1 & Dzień 2

gallery_3712_1691_1524819.jpggallery_3712_1691_1077188.jpggallery_3712_1691_1166905.jpggallery_3712_1691_804487.jpggallery_3712_1691_2325433.jpggallery_3712_1691_597626.jpggallery_3712_1691_436397.jpg

• Upvote 2
Opublikowano

@Scooby Najważniejsze to się nie poddawać i iść pod prąd.(Moja szkoła,hehe,wyniesiona od mojego senseja "dlatego u mnie zawsze 120% mocy" )

Zasiadam w 1 rzędzie :shisha:  tym razem ja bo zastanawiałem się nad tą odmianą gdyż , gdzieś wyczytałem,że jest bogata w CBDN a to mnie jest potrzebne na osteoartrozę(dzięki Misiu za tablekę).

Sorki za offtop ale..rozumisz...te :bongo:  mnie czasem robią :zmiazdzony:, tutejszy hasz uryyywa duuupę...(jeszcze jak wiesz kto robi w garażu "metoda lodowa").

W zdrowiu i jak zawsze z pięknym finiszem :weed_victor:

• Upvote 2
Opublikowano

Jak utrzymujesz wilgotnosc na tak wysokim poziomie bez nawilzacza? Czy jest to spowodowane wielkoscia tamtej rosliny? Jesli tak to masz same plusy bo 1wsza roslina roslina przez caly weg bedzie miala wilgotnosc na odpowiednio wysokim poziomie

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka

• Upvote 1
Opublikowano

Dzięki Panowie za dobre słowa :) Postanowiłem dorzucić drugą panienkę do boxa po tamta wydawała mi się od początku jakaś "kulawa" i faktycznie robi się jeden top od dołu do góry , więc nie powinno być lipy z miejscem - chociaż tego nigdy nie można być pewnym.

A co do wilgotności @Panika - powiedzmy , że w tym miejscu/pomieszczeniu nie mam problemu z wilgotnością :) A nawilżacz chcąc nie chcąc by miał za małą odległość do panelu , więc pozostają mi te śmieszne pojemniki z wodą dzięki którym w całokształcie wychodzi w granicy 50% "plus , minus" parę procent :)

Pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+