PisiontyWieśław Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Pozbierałem banany do pojemnika i na lampę tym razem bez mąki, następnego dnia po rozgnieceniu banana posypał się pyłek. Pozapylałem nim połowę roślin. Dzisiaj zbiorę kolejne otwarte pączki z których wystają żółte bananki. Pozdro
Plantator Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Wieśław dawaj jak możesz fotki bo ciekawy jestem tego całego procesu. Pozdro.? 1
PisiontyWieśław Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Spoko jutro ci wrzucę. Chyba są już małe pestki tak mi się wydaje. Jak mam na tych co hermiłem topy żeńskie i je rozłożę to mam już zielone kulki normalnie, a na tych zapylanych całe topy zbudowane są z takich maluteńkich kuleczek, więc wydaje mi się że to właśnie pestki już rosną małe. Pozdro i dzięki za zainteresowanie!
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Mówiłem że będzie dobrze Powodzenia az do mucenia ziarna 1
PisiontyWieśław Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Ciekawe dlaczego włoski nadal są mleczne a nie tak jak ludzie pisali że zwiędną albo brązowe się zrobią. Na tych Paniach co były hermione jak rozsadzę topa to normalnie już duże pechy są ale całe zielone, a jak rozłupię to są dość miękkie a w środku normalnie kiełek jest. Powiedz mi czy takie pestki z hermy też się nadają na OUT czy nie bardzo? Pozdro!
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 takie co sa po hermieniu mozna uzyc dalej w celu hodowlanym bo to pokolenie S1 czyli o zroznicowanym genotypie ale pewna czesc nosic bedzie cechy hermafrodytyzmu dlatego brederzy prowadza wpierw selekcje a pozniej ada z klonow ale to auto wiec klony odpadaja ja osobiscie wrzucam rosline hermiona cala do pieca ani ona do palenia ani do rozrodu.Pozdrawiam 1
PisiontyWieśław Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Dałem dupy Panowie na całej linii, obiecałem na dzisiaj foty ale zapomniałem. Na pocieszenie was i samego siebie wrzucę chociaż foty pierwszych pestek z S1, pochodzących z roślin, które były Hermione. Nasiona nie są jeszcze dojrzałe bo są zielonkawe ale teraz przynajmniej mam pewność, że coś z tego będzie. Na roślinach zapylanych manualnie jest mnóstwo minimalnych kuleczek, jak gdyby topy były z nich zbudowane. Identycznie było na Hermach z pestkami. Co ciekawe włoski nadal są mleczne, tylko co jakiś czas trafia się brązowy uschnięty włosek. Bebook powiem, ci że twój Sugar Gom na OUT robi robotę nieziemską w porównaniu do syfu, który sprzedają "czołowi" producenci. Ale to co teraz mi w Boxie się dzieje to już przesada. Na 30 Panien przeznaczonych na pestki, około 20 ma 1,1-1,3m wysokości, z długimi smukłymi topkami, włochy na topach mają po 1,5-2,5cm nawet. Takiego czegoś nie widziałem ... pozostałe 10 Panien jest niskie bo mają od 40-80cm ale za to 6-8 szczytów, gdzie treningu nie robiłem żadnego, a topy jak puszki Coca Coli mimo że dopiero zaczynają puchnąć. Zapach jest mało wyczuwalny o nutce kawy i pomarańczy, ale jak tylko ruszę rośliną albo potrę choćby jednego topka to aż w oczy szczypie ... Powaga, robota pełen kozak. Zasługujesz według mnie na "producenta" roku! Tak trzymaj. Na pocieszenie jak pisałem zdjęcia niedojrzałych pestek z S1 selfing roślin hermionych. Pozdrawiam!
PisiontyWieśław Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 Oj masz kolego pomysły, w sumie tak jak ja. Gdybyś rozwiązania mojego Patentu w tej szopie widział to ojezu ... ;/ Niestety nie mogę się póki co nimi podzielić. Więc tak, zrobiłem wam foty, tyle że telefonem bo aparat w innej "szopce" leży. Tam jest co fotografować ale to już mało istotne. Na 30 roślin z 12-15 jest zapylonych w 100% reszta też jest zapylona ale nie po całości. Udało mi się jeszcze co nieco bananów znaleźć to jutro zapylę te najsłabiej zapylone. Myślę, że prócz pestek z 200g powinno palenia wyjść. Niektóre pały już są piękne w ch*j, na zdjęciach średnio to widać, bo z telefonu i przy lampach ale jak tylko wezmę aparat żeby zdjęcia wywieźć to wam zrobię aparatem. Łapta i komentujta!Zapomniałem ku**a ... Był problem podajże z tego co pamiętam z fosforem albo z magnezem/wapnem, lałem za dużo AN grow i azot im tamte pierwiastki zblokował. Dostały flusha, a później 2x większą dawkę Plagron Terra Bloom. Tak obecnie wyglądają warunki w boxie: Jedna babeczka się połamała, więc murzyn ją obskubał z pestek i niedojrzałych topków, zawsze coś można wypalić: A tutaj 10x Warr mix outdoor i 2x ES Orion, natnę z nich klonów na sezon.
PisiontyWieśław Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Nikt nic nie ma do dodania. Taką nudą wieje, że strach zaglądać.
PanikaGoryla Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Jak wszystko dobrze to co pisać Wszystko widzimy 1
Recommended Posts