Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Ten Feminizator Silver Spray to jakiś syf chyba. Pryskałem nim rośliny co 12h łącznie około 20 razy, zacząłem tuż przed odpaleniem FLO i od początku oprysku minęły już 16-18 dni, a jajec brak. Jeżeli w ciągu najbliższego tyg. nie wywalą jaj to zamawiam Azotan V srebra I i te pozostałe 34 szt. które siedzą już w donicach, wybiorę z 4-5 szt. i dostaną oprysk 400mg/l azotanem srebra. 

Opublikowano

pryskasz jak sie okresli i wystarczy dwa razy na dobe przez tydzien z przerwa czyli pryskasz co drugi dzien.Kiedys uzywalem tego silver spreja i tez jaja wywalalo czasem juz pierwsze zalazki byly po tygodniu teraz sam mieszam mix z ogolnie dostepnych srodkow na np. Alledrogo!Poczekaj jeszcze moze sypna jajkami.A tak jak juz pisalem wczesniej z tylu nasion to nawet hektar obsiejesz wiec bez sciemy ;) a koledzy na # nie maja nic do podpowiedzenia ponoc to forum to przedszkole do tamtego?

Opublikowano

Z tego co wyliczyłem u innego usera z tym samym problemem trzeba było czekać około 20-24 dni na pokazanie jajec po zakończeniu oprysku. U mnie minęło dopiero 10 dni więc jeszcze drugie tyle zapasu. Dzisiaj im CO2 odpaliłem tylko ta temp. mnie martwi bo mam 14-19 stopni całą dobę w boxie i 60% wilgotności.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+