MJ_Mouse Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Pan Critical strasznie się wyciąga i coś nie za bardzo mu się chce wystrzelić z kwitnieniem. Amnesia wszystko w jak najlepszym porządeczku 1
Scooby-Doo Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 @MJ - hehehe no właśnie dlatego musiałem ją trochę skrepować sznurem Tylko coś w uja leci z flo prefowery powoli schną a reszty pistili nie widać.
Scooby-Doo Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Critical zaczynał ostro przesadzać brakowało 5cm i panel by rozsadził po skrępowaniu jest zbliżony na wysokość do Amnesi która ma już 33 cm. Powoli zaczyna puszczać świerze pistilki , więc za kilka dni będzie git
seba4240 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Ile twój panel led ma lumenow ? 1
Scooby-Doo Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie wiem i szczerze mówiąc kompletnie mnie to nie interesuje Z tego co się orientuje w LED'ach uprawowych nie liczą się lumeny tylko PAR i moc diod
Scooby-Doo Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 Wczoraj po wyłączeniu światła panienki podlane po litrze na głowe z 5ml TerraBloom + 1/2 dawki PK 13/14 + Boost 2ml Posmakowało jak cholera bo panna Critical pooszcza sporo świerzych kłaczków a Amnesia przybiera na masie Up z fotkamy dam w 30 dniu pzdr
Scooby-Doo Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 No dobra dam małego upa nie bym był sobą gdybym nie dał fotek wcześniej Myślę , że 3 dni zrobiły różnicę. O zapomniałbym , fotki 1wszy raz bez LED'a hehe Fotki z wczoraj...( bo teraz mamy już 17sty listopad ) czyli z dnia 28go. Tak na marginesie. Wszystkie Grow które robiłem w tym boxie do tej pory nawet na sporo mocniejszym świetle ( patrz lumeny ) etc. nie umywają się do tej uprawy pod tym LED'em - takie małe spostrzeżenie Na 1wszych 6ściu fotkach Amnesia a Critical+ - tylko na 3ech bo jeszcze nie kwitnie tak ładnie jak Amnesia ale jest spooro większy Dzień 28 1
seba4240 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Podaj wymiary tego led i ile dałeś za niego? Może skusil bym się. Fajnie idzie amnesia 1
bart85 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja już dzisiaj będe miał tego Leda u siebie... dzwonił już kurier... jutro podłączenie bo dzisiaj przyjedzie jak krzaczek będzie miał nockę już Powiem Ci, że ten critical cos sie ociaga strasznie... ciekawe czym jest to spowodowane. Amnesia ładna... ile ma centymetrow? Myslisz ze bedzie tak jak z WR i bedzie cała łodyga od gory do dołu bedzie głownym topkiem? @seba4240 SunSpect 180W LED Grow-Light 5Watt Full-Spectrum Tutaj masz wszystko napisane. 2
Recommended Posts