Toksyna Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam Państwa panie korzystają ze słoneczka lecz jak kolega wyżej zauważył rosliny slabo wchodzą w kwitnienie na szczęście największa z nich ładnie wysypała kwiatki reszta ma się średnio ale do października się wyrobią Do tego jeszcze dochodzą sarny/dziki które uszkodzily jedna rosline i druga polozyly ale to akurat wyjdzie jej na dobre szczegoly na zdjęciach. Kwiatki Uszkodzona Pozdro
itaka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Piękne rośliny,wiesz które to które odmiany czy ci się pomieszały?
Toksyna Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pomieszane są niestety ale niektóre można próbować odgadnąć np. ta uszkodzona to Citrus Haze nr 5 Big Skunk od SmakMaroka nr 10 OG Kush to są moje typy.
Toksyna Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Siema siema Roslinki sobie swietnie radza a pogoda dopisuje Wszystkie ruszyły z flo na poważnie. Dostaly tez po 150 ml mieszanki nawozu ( Hesi Bloom + Phosphorus Plus + Hesi Boost + Super Vit) Na jadna uwzial się jakiś zwierz i niewiele z niej zostało. Najmniejsza na tym spocie kwitnie w najlepsze i ciagle produkuje mnóstwo białych wloskow o słodko metalicznym zapachu A tutaj reszta moich pociech gdzie większość ma + 250 cm Na koniec zdjecie klasowe Pozdro Panowie i Panie 1
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 wzorowa praca jak zawsze w dziale outdoor mozna liczyc na zajebiste krzaki w relacjach Toksyny i Furiona!!!
Dzik Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 rośliny fajne choć szybkie one nie są, życzyłbym aby wszystkie doszły ale jakoś na to nie wygląda :/ super wyglądają na zdjęciu klasowym ale rzuca się w oczy że roślinki trochę bardziej egzotyczne
Toksyna Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Może nie widać ale w miarę ładnie ruszyły z flo myślę że się wyrobie a miejscówka jest bardzo bezpieczna w około bagna i ciężko tam dojść. I jestem ciekawy czy Hesi Boost przyspieszy trochę dojrzewanie kwiatów.
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Spoko Toksyna dadza rade spokojnie jeszcze ma byc pogoda w tym roku sam jestem w szoku jak glatko u mnie leci choc lapy mam powyciagane od donoszenia wody choc teraz fest burza przeszla to kilka dni odetchne.Pace
Recommended Posts