Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

dostają oprysk z nawozem dolistnym, mały up bedzie w czwartek, już zaczynają śmierdzieć :) Itaka, właśnie się zastanawiałem nad  tą  opcją, ale nie wiem czy to przestawienie im nie zaszkodzi jakoś, jeszcze tak nie wybadałem tematu. Pozdrawiam

Opublikowano

Dzień 12 weg.

Witam serdecznie mały up:) 

przestawiłem światło na 12/1.   dziś już drugi dzień na tym leci.
wilgotność 60-65% , temp 25-28C . niestety 6 dziewczynek chyba pokazują braki w azocie ale ekspertem nie jestem i dla spokoju ducha też proszę o waszą opinię ;)  dziś dostały zalecaną dawkę "alga grow" na 2 tydzień 20ml na 5L wody. PH w granicach 6.0-6.5. 

tutaj panienka najzdrowsza ciśnie ładnie 

IMAG0335

sorka za jakość, tu panienka z brakami
nr.3 :P także jaśniejsza

IMAG0337

liść z bliska :)

IMAG0339

ogródek ogółem

IMAG0341

Opublikowano

niestety 6 dziewczynek ma jasno zielone liście i nie mogę tego ustabilizować, myślę nad zmianą ziemi bo jest zwykła nie nawożona, dwie mają ziemię wstępnie nawożoną i wyglądają na zdrowe . mam jeszcze worek ziemi plagron royalmix. gołym okiem widać że zwolniły tempo wzrostu, jeśli zmiana podłoża nie zmieni sytuacji co proponujecie drodzy  ogrodnicy ? 

Opublikowano

Nie przejmuje się, nie nawoź ich przez tydzień i co 3-4 dni nalej im wody obficie. Niech korzeń szuka wody i pożywienia na poczatku. A za tydzień zacznij nawozić.

Opublikowano

ok, przepłuczę ziemię i zobaczymy czy im się polepszy ;) widzę że tutaj cieszą się dużą popularnością Biotabsy, więc chciałem się też dowiedzieć czy nie jest za późno by użyć tego lub samego preparatu na mikoryzę?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+