Macky Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak są to szybkie odmiany, według producenta czas kwitnienia to 49 dni, i w tym też dniu będzie Na Northern Lights'ach u szczytów pojawiły się już gdzie nie gdzie bursztynowe trichomy.
przezorny Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Bardzo przyjemnie, ale czy aby nie za mało kwiatostanów ? Czy tylko tak na zdjęciach widać ?
bart85 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ło to chyba wiem jaka odmiane wybiore na nastepny raz
Dzik Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nie wiem czy to wina braku wentylatora mieszajacego czy po prostu geny z zamnesi maja marnej jakosci. Bio ani jedno ani drugie Zauważcie - na efektywną odległość HPS 600W kwiaty są w porządku, poza tą odległością nie rozwijają się. Na przyszlosc polece wam Critical Kush'e od Barneya w kokosie bo to pewny sukces. niema co porównywać gleby do kokosu bo to bez sensu coco rulz! Wagowo znowu nie bedzie rewelacji i po raz kolejny widac ze ledy sa fajne ale czy nadaja sie do uprawy roslin jak zalezy Ci na duzym zbiorze? Raczej nie! Anonimous słusznie podsumował - pod LED siatka i ja również nie widzę problemu. LED mają to do siebie że ich atuty bardzo dobrze się sprawdzają przy mniejszych uprawach. Testy i doświadczenie są ważniejsze niż wynik. 2
SmakMaroca999 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 NL widac ladne nabite topy a reszta jak zawsze mi tu czegos brakuje czuje jakis niedosyt hehe Pozdro i do przodu
Plantator Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Anonymous pora najwyższa poczęstować ludzi ?-em.
Gość Bio Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Tnijcie juz te topy czas zrobic miejsce na nowe smakolyki
Recommended Posts