Dzik Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 dzień 10 testowy klon, korzonki rosną niedługo można będzie przesadzać do oddzielnych pojemników
Dzik Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 7 dnia już były te białe guziki co z nich korzeń wyrasta 10 dni od ścięcia, zdjęcie jest świeże reszty nie ruszam bo mógłbym uszkodzić przesadzał będę za parę dni, jak już będą konkretne korzenie bo (jak mniemam) wtedy niema szoku przy przesadzaniu
Macky Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Jasna sprawa... stosowałeś jakiś specyfik do ukorzenienia czy naturalnie ?
Dzik Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 woda wierzbowa korzonek Z do sadzonek zielonych-nie żebym polecał bo na pewno są lepsze - to nic innego jak łagodne stężenie PK i mikroelenentów, mieszanka kokos 60% + perlit 30% + dobrej gleby 10% (dla składników odżywczych) Pierwsze 3 dni w pomieszczeniu i wilgotność max. Później stopniowo uchylane. Zmniejszana wilgotność żeby stymulować korzenie.
Plantator Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Dzik no to widać że z klonami to Ty na ty jesteś ?. Pozdro i z fartem do mety ✔.
Plantator Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Dzik dawaj?, bo nie przystoji Tobie sie spoźniać☺.
Dzik Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Opublikowano 14 Maja 2015 Najpierw mi Pan cukrował teraz trzeba się wywiązywać? Zjebany start z przyczyn niezależnych i prostowanie problemów. Wstyd się przyznać ale ta sama gleba . Jednak jak człowiek przykuty do łóżka to ciężko było o co innego. Wypaliłem wszystko i wykurowałem się. Dobra sprawa takie ziółko jak zdrowia braknie. Teraz zawał roboty więc mniej UP. I detox. , Teraz zrobię klony z odrostów z których i tak nic by nie było. Najlepsze geny magazynujemy. Niepotrzebne na out byle gdzie, i niech sobie ktoś nawet znajdzie Rewelacyjny AK47 się trafił co już widać od sionka. White Sugar zaczyna ślicznie pachnąć i zapach przypomniał mi jakąś roślinę z Out. Wydaje mi się że da się wyczuć te same terpenty u różnych odmian. 1
Recommended Posts