Macky Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Jest zasada, jeżeli masz filtr powietrza o parametrach 220m3/h to i wentylator powinien być o zbliżonej mocy. Jeżeli ten filtr masz poniżej 200m3/h mogą być problemy z filtrowaniem zapachu. Puki nie przyjdzie nowy wentylator otwórz te kratki, przynajmniej powietrze będzie miało którędy uciekać.
Plantator Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Hey, Anonymous napisal chyba wsio co powinienes zrobic od poczatku z wlotem , krzeslem itp. Dobre rady sa .... dobre. Pozdro i z fartem do konca:)
Oleksy puff Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 Hej! Witam wszystkich zainteresowanych na małym up ;-) Obecnie dzień 33veg. Nadal naświetlam dziewczyny 18/6. Myślę, że pojutrze przełącze na flo. Booster jakiego mam zamiar użyć to canna Boost. Zastosowałem się do wszystkich zalecanych mi rad na forum, po czym zrobiłem kompletny remont boxa. * Od 5 dni jest już nawilżacz. * Dziś zamontowałem nowy wiatrak wyciągający przy filtrze i jest petarda;-) * Stary wiatrak od filtra użyłem jako mieszający. * Krzesełka się pozbyłem z boxa. * filtr umieściłem u samej góry. * wiatrak mieszajacy (duży) zawiesiłem w rogu, podstawkę także wywaliłem, dzięki czemu mam dużo więcej miejsca w boxie ... Odmiana jaką posiadam okazała się jedną z genetycznej odmiany blue cheese. (Klony odkupilem od kolegi). Zapach łodygi także mówi swoje. Temperatura:dzień 25-26'C noc 17-19'C Wilgotność: 40-45% Narazie dodaję jedno zdjęcie. Więcej za tydzień już na flo;-)
Gość Bio Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 W tytule powinna być nazwa odmiany a nie parametry boxa Ładnie wygladaja! Przełącz na FLO bo Ci boksa rozsadzą!
Macky Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 * Od 5 dni jest już nawilżacz. nawilżacz już nie potrzebny, rośliny są na tyle duże że same powinny parować I tak jak Bio napisał przełączaj już teraz
Plantator Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Siemanero, Wyzuc z boxa ta butelke kable wszystkie zawies u gory bo mozesz miec przebicie i lipa w tedy. Pokaz zdjecie calego boxa razem z lampa i rozstaw rosliny w optymalny sposob (po katach chodz nie do samych katow). lampa powinna byc na srodku i wtedy regolarnie (kilka dni do tygodnia) obracaj donicami o 90 stopni . itak jak kolega napisal wyzej przelacz na flo bo bedziesz musial robic lamania.Roslinki wygladaja zdrowo i wesolo:) . Pozdro i z fartem do mety .
Oleksy puff Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 Postanowiłem przełączyć je jednak w 40 dzień Veg.
Macky Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 kolejne filmy, brawo Puki masz jeszcze miejsce to podwieś filtr i wentylator poziomo do sufitu, nie pionowo. Pamiętaj też że konopie w fazie kwitnienia urosną na spoko 200/300%
Oleksy puff Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 Hej witam na małym up:-) Dzisiaj założyłem siatkę, bo panny idą jak wściekłe hehe... Jutro zamierzam dołożyć im jeszcze jedna lampę... 52 dzień. 40 Veg 12 Flo Admin: pisz w jednym poście
Recommended Posts