SmakMaroca999 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Spokojnie ja bym potrzymal jeszcze z 10 dni na samej wodzie i dopiero kosil jeszcze troche napuchna.Pozdr! 1
Scooby-Doo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Hehe...co Grower to opinia. Ścinka poleci jutro bo okazało się , że familia ma się do mnie zjechać na weekend. Chciałem po3mać jeszcze tydzień , ale w tej sytuacji nie mam wyjścia.Dam raport ze ścinki i z wyniku mokrego. A jak wyschnie podam wynik finalny Pozdrawiam Was Wszystkich
bart85 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Szkoda, ze nie mozesz dluzej potrzymac, ale i tak bedzie zacnie Gratulacje! Bedzie co palic 1
Dzik Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 dokładnie, co grower to metoda okres odpowiedni do ścięcia konopi rozciąga się przez około 2tygodnie gratki Scorp 1
Scooby-Doo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ....hmmmm.....chyba , że namówię żonkę żeby ściemniła coś rodzince i po3mam jeszcze.....musze to przedyskutować na forum rodzinnym 1
Plantator Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 wspolpraca rodzinna przy growlogu mile widziana?. pozdro? 1
greenmouse Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 o to to to.. chory jesteś, pies chory, syn sąsiadów chory, szczury w piwnicy zdychają, epidemia szaleje.. teściów przyjmiesz chętnie, ale za tydzień lub dwa znaczy- w najszczerszej trosce o ich xzdrowie 1
Scooby-Doo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 @greenmouse - hehehehe......no niestety (albo i stety) teście przyjeżdżają w sobotę rano jednak. Dyskusja z moją była burzliwa , ale nic nie wskórałem W sumie nie widzieli swojej wnuczki już prawie rok....nie miałem sumienia Ale mimo to powiem Wam szczerze , że sporo trichów jest w odpowiednim miodowym kolorku. Więc będzie dobre jeb...cie Producent zapewniał , że ścinka między 63-65 dniem od sionka. Ostatnia WR'ka od Bulka ścięta w 68 dniu a ta będzie ciachnięta w 66 dniu. Więc za szybko w sumie nie jest Fotki ze ścinki po wyjeździe intruzów....tzn. teściów @MJ_Mouse - taki żarcik
Kolesio Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Elegancko Ja tez bym potrzymal dopuki roslinki nie spija ostatnich sokow z lisci. Ps. Bedziesz mial przynajmniej czym tesciow poczestowac Owocnych plonow
Recommended Posts