Dzik Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Panie @BIO, sam się pan zgłosił do tablicy. Proszę przedstawić zasadność obrywania zdrowych i dobrze doświetlonych liści? 1
Mr.Szatan Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Dzień 39/16FLO Wszystkie pokazały już włoski tworzą się powerflowery czyli wnioskuje że mam same Panie? Dziś podlane 100% dawki wskazanej przez producenta. Przy okazji dawek mam prośbę do bardziej doświadczonych growerów a mianowicie: Tabelka z dawkowaniem jest opisana dla roślin kwitnących 10tygodni moja odmiana według sklepu i producenta powinna być gotowa w 5-7 tygodni. Rozumiem że końcowe 2 tygodnie jade tak jak końcowe 2 na tabeli czy 6tydz leje wode (tylko podlewam czy flush?) a 7 tydzień trzymam je na pragnieniu i nie daję nic. Jak więc dawkować tygodnie od 3-5? według tabeli czy jednak mocniej? Co do tematu czyszczenia pod siatką w związku z tym że zdania są podzielone poszedłem na kompromis i część usunąłem część zostawiłem ;p Foto: PEACE!!
Macky Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Same panie Przy nawożeniu obserwuj roślinę, jak rozpocznie intensywne kwitnienie wtedy dajesz więcej nawozu. Według tabelki ale dopasowujesz ją pod swój indywidualny grow Ładnie zielono
Plantator Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Siemanko, Dawaj jakieś zbliżenia?. Pozdrowienia i z fartem do mety.
Mr.Szatan Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 DZIEŃ 42/19FLO Updejt Sytuacja w boxie: roślinki rosną widocznie w góre - przyznaję się podnosiłem 2 razy lampę o około 2cm każdorazowo. Czy dobrym pomyslem jest jej podnoszenie (ponoć skutkować to będzie wyciąganiem się) czy zostawić (co z kolei grozić może przypaleniem szczytów)? Aha jutro podlewam A tu daję fotki:) Niektóre ciemnawe sry ;/
Macky Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Ładnie zielono się robi co do podwyższania to musisz obserwować rośliny, jak będą za bardzo się wyciągały to obniżysz.
SmakMaroca999 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Mister Szatanie te galazki z samego dolu ktore sa biedne i nie siegaja za siatke tez usun szkoda marnowac energie na cos z czego nie bedzie prawie nic niech roslina pompuje w glownego.Pozdro ladnie i z fartem!
Mr.Szatan Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Opublikowano 21 Marca 2015 DZIEŃ 45/22FLO Updejt tak to wygląda - prawa sterona wyraźnie wyższa od lewej... jakoś tak po prostu Z buchem!
Toksyna Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Bardzo ladnie i zdrowo! Jak z zapachem u ciebie? pozdro
Recommended Posts