Mr.Szatan Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 DAY 52/29 FLO Fotki z sytuacją: na koncu macie przyklad listka który mnie lekko interesuje - czy to jakis niedobor? czy po prostu wysysa z nich życie sama roślinka? PEACE!
Soulfood Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Piekne skunki, kocham tą odmiane i kibicuje Ci jak tylko się da Zapach tych panienek potrafi niezle namieszać, jest ciężki przenikliwy i nie pozostawia żadnych wątpliwości co do swojego pochodzenia( tak go zapamiętałem)- masz z tym jakieś problemy czy filtr załatwia sprawe w 100% ? Pozdrawiam i powodzenia do udanego harvestu.
Mr.Szatan Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 Ja jestem zieloniutki jeżeli chodzi w ogole o MJ także dla mnie zapach jak zapach. Filtr załatwia sprawę elegancko Jak wkładam ryj w boxa to sam nie wiem co czuje. Cytrynka, limonka, przyprawy, i jakby smrodek jakiś ale ciężko mi określić jaki:) Dzięki
Mr.Szatan Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 Dorzucam zdjęcie przykładowego listka z dziwnymi anomaliami jak dla mnie
SmakMaroca999 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Listek normalny proces obumierania resztki wyciaga roslina a on i tak by z zolkl i odpadl.Bardzo ladnie!
Scooby-Doo Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Nie masz się czym martwić Wszystko gicio
Mr.Szatan Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 dzień 54/31 flo Podlane jak to oglądam to jakoś mam wątpliwości czy będzie z tego jakiś pozytywny wynik, coś mi się mało kwiatków i małe wydają ;/ co ciekawe prawa strona idzie wyżej a najwyższa jest roślina, która od początku była najsłabsza:p Peace!
bart85 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Moj Super Skunk auto tez wolno idzie. Powiem Ci tak w 10 dniu flow na Big Bangu mialem tej wielkosci kwiatko co ty teraz, terez mam 12-13 dzien flo i kwiatki sa malenkie, ale nie wyrokuje narazie ze bedzie malo bo kazda odmiana jednak inaczej sie rozwija wiec zyje nadzieja ze bedzie wszystko spoko A kwiatkow u Ciebie jest duzo i bedzie dobrze
Recommended Posts