loti990 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Można palić prosto z krzaka w vaporizerze własnej roboty z żarówki ? Chodzi o to żeby nie straciło mocy (tak jak w mikrofali bo już tak suszyłem ale czytałem że moc jest o wiele mniejsza). A palenie potrzebne na dziś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Świeżej surowej rośliny się nie dżumi. suszenie w mikrofali ? - żartujesz. Jaranie wysuszone w ten sposób szkodzi, to samo tyczy się Vapo. Już jako akt desperacji konopnej użyj suszarki, bierzesz rajstope i wkladasz grass, potem nakładasz na nasadkę suszarki i cieplym strumieniem suszysz. Może zrób szybko masło konopne a z masła budyń lub czekolade do picia, zdrowiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badgrass Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Próbowałem vaporyzować mokre ale raczej mija się to z celem. Działać coś działa. Ale najlepiej wysuszyć. Jak już tak chcesz w miarę szybko i mało inwazyjną metodą to polecam jeszcze piekarnik rozgrzać na jakąś niską temperaturę 50stopni lub trochę więcej, pociąć materiał np nożyczkami, następnie rozłożyć na kartce i za pół godziny już będzie w miarę suche i zdatne do spożycia. Lepsze to niż bawić się z suszarką. Ale można też i tak Potrzeba matką wynalazków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.