Macky Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 z 20g. starczy na rok Przy mojej to ledwo na tydzień 5
bongsonn Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ledy fajna sprawa będę śledził. Nie byłbym w stanie już chyba 20 na tydzień spalić, w sensie nie chciało by mi się meczyc jak kiedys ;P co ile podlewasz? wydaję mi się że powinieneś lać mniej wody i jeśli używasz to ograniczyć póki co nawożenie.
gfarmer Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 Raz na tydzień litr wody z biohumusem. Ale od poniedziałku mniejsze dawki wody i częściej - na zmianę sama woda i z biohumusem. Juz pokazała preflowerki
mariajanina80 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Sorry za brak precyzji i dziekuje za staranną lekture. Obiecuje poprawe, ale bez przesady. Wyjasnienia niedokładności są czesto bardzo cenne i sumują naszą wiedzę.No tak, stara pierdoła i już pieprzy oczywiste rzeczy - znaczy ja. Preflowerki na 26 dzien to chyba dobrze.Niech ktos sie wypowie , bo to ciekawe!
Dzik Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 . A na marginesie masz chyba najlepszy strain na poczatek. Herer to klasyka i silna, stabilna roślina (nie mówie o THC, chociaż tez wysokie). Tu trzeba sprostować, bo to to JH autoflowering a nie Jack Herrer więc podobnej mocy i efektów bym nie oczekiwał . Umnie AF w 21 dniu już wyraźnie startują na kwitnienie, pre-flauer'y jeszcze wcześniej. Możesz zobaczyć to tutaj. Mam jednak takie przewrotne mniemanie ze że im później AF zaczyna kwitnąć tym lepiej, Przy następnym grow chętnie posadziłbym regularne i obok ich wersje automatyczne. Co do roślinki - wygląda dobrze. Wydaje mi się jednak że 20g z niej to będzie dobry wynik.
gfarmer Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 UP - 29 dzieńWczoraj podlana 0,5l samej wody pH 6,0 i było małe przemeblowanie, aby doświetlić dolne odrosty
Macky Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Fajnie, po boku chyba trochę za blisko lampa.
Scooby-Doo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Fajnie ,fajnie ? A jak postępy ? Bo z tego co piszesz to już jest flo ,tak?
Recommended Posts