Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Dobra siateczka :) Będe obserwował 

Pozdrawiam

BIO

Opublikowano
Dzień: 7
Tryb: FLO

FLO_7-4

FLO_7-4

FLO_7-2

FLO_7-1

FLO_7

Dwie mniejsze roślinki wybiły bardziej do góry z tylu boxa,

dodatkowo znalazłem 3 liście z czarnymi plamami i lekko pożółknięte (efekt przenawożenia?)

Czy liscie u dolu, ktore nie widza prawie slonca, mozna wyciac, czy zostawic, 

by nie stresowac rosliny?

Opublikowano

Wygląda to na niedobór wapnia, prawdopodobnie zbyt wysokie EC, płukanie powinno pomóc. Ale jeżeli to stare liście ja bym się nie przejmował.

Nigdy nie miałem problemu z szkodnikami ale są w sklepach ogrodniczych takie plastry do wieszania na latające szkodniki.

Opublikowano

@Anonymous - the doctor, tylko, ze pestki byly wrzucone pozniej i pozniej zaczely rosnac.. 

Lisci nie mam, wyrzucilem juz, ale wygladalo to tak:

http://www.ilovegrowingmarijuana.com/wp-content/uploads/2012/11/i-love-marijuana-yellow-leaf-septoria-298x224.jpg

Dodatkowo mam male przeklete muszki w boxie, ktore mnie niesamowicie wk..wiaja.. 

Czym mam spryskac roslinki, by zabic pasozyty ? :)

Canna Cure

a co do wycinki, to poczekaj jeszcze tydzień i wyciachaj wszystko poniżej siatki - głównie chodzi mi o pre-flowery, bo ja tam jakieś 30-40% liści wiatrakowych poniżej siatki zostawiam, by w końcowej fazie miały z czego pobierać papu, a jak nie będą doświetlone, to i tak same odpadną...

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+