Macky Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Niska temperatura spowalnia rozwój. Ale krótkotrwała niska temperatura spowodowała stres niezauważalny. Piszemy tutaj o glebie która była zimna i czuć gołą ręką zimno. Także nie ma co się tym przejmować autoflowers ktore sa znacznie latwiejsze w uprawie A w czym łatwiejsze ? Ja uważam że wręcz przeciwnie, poza tym nie lubię auto i ciężko mi dojrzeć jakikolwiek ich plus A jezeli chodzi o rozwoj to nie sa za slabo rozwiniete jak na 7 dzien ? Przez pierwsze dwa tygodnie roślina skupia się na rozbudowie masy korzeniowej, także nie ma co podziwiać liści Oczywiście im lepsze warunki tym szybciej te procesy zachodzą Jest dobrze. 1
Scooby-Doo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Chyba jak masz za male doniczki Nigdy nie slyszalem zeby ktos mierzyl temp ziemi To nie jest HYDRO . A pozatym to jest pierwszy grow tego kolesia i do tego ma autoflowers ktore sa znacznie latwiejsze w uprawie , takze po co chcecie tak mieszac temu chlopakowi w glowie ? Narazie jedynym który próbuje mieszać w głowie jesteś Ty. Temp. ziemi ma znaczenie , jeśli uważasz że nie , to spróbuj rozgrzaną ziemię z donicy w boxie gdzie temp. sięga 30st. lub powyżej podlać nawet odstaną wodą.Wtedy zobaczysz co się stanie z rośliną a przede wszystkim z korzeniami. Druga sprawa , że konopie z autofloweringiem wcale nie są łatwiejsze w uprawie (już mogę coś na ten temat powiedzieć ) , jak coś konkretnie spieprzysz to masz po ptokach. Jako obeznany w temacie powinieneś wiedzieć , że AK47 to auto-poza tym jest opisane w temacie Ba, nawet nie wiesz , że nawozy Bio nie wymagają flusha....ponieważ spora ich część jest produkowana na bazie alg i jest bardzo dobrze absorbowalna. 1 1
Kolesio Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzieki wszystkim za info Pozdro 1
MrFromAmsterdam Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Niska temperatura spowalnia rozwój. Ale krótkotrwała niska temperatura spowodowała stres niezauważalny. Piszemy tutaj o glebie która była zimna i czuć gołą ręką zimno. Także nie ma co się tym przejmować A w czym łatwiejsze ? Ja uważam że wręcz przeciwnie, poza tym nie lubię auto i ciężko mi dojrzeć jakikolwiek ich plus Przez pierwsze dwa tygodnie roślina skupia się na rozbudowie masy korzeniowej, także nie ma co podziwiać liści Oczywiście im lepsze warunki tym szybciej te procesy zachodzą Jest dobrze. Uwazam ze sa latwiejsze bo nie trzeba zmieniac swiatel , pozatym to jest tylko pomiedzy 60 - 70 dni i juz gotowe . OK minus ze jedyna forma terningu jest LST . Osobiscie nie lubie autoflowers bo jest tam za duzo CBD i high jest dosyc krotki . , że AK47 to auto-poza tym jest opisane w temacie Ba, nawet nie wiesz , że nawozy Bio nie wymagają flusha....ponieważ spora ich część jest produkowana na bazie alg i jest bardzo dobrze absorbowalna. Nie bede karmic trola ...nie sie cieszy swoja ,,wiedza" 2
Scooby-Doo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 @MrFromAmsterdam Nie ma co dyskutowac wedle przyslowia:Nie dyskutuj z "idiota" najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem".Tyle mam ci do napisania. 1 1
Dzik Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 z tego co widzę to temp. ziemi powinna być ok bo masz dużą izolację od podłoża i sama lampa grzeje temperaturę w nocy podniósł bym o 2 st- ale to może nieistotny detal na początku zawsze tak powoli startują więc się nie przejmuj bo wyglądają w porządku 1
Kolesio Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Obawiam sie ze z jedna roslinka jest cos nie tak ma szare podbarwienia na listkach i jest o wiele mniejsza niz pozostale, wyglada na to ze zatrzymala sie w rozwoju moze sionko bylo slabe, niemam pojecia. Moze jest ktos w stanie stwierdzic. Z gory dzieki pozdrawiam. Te wygladaja zdrowo 1
Scooby-Doo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jak koledzy powyzej.Wszystko OKO 1 1
Recommended Posts