SmakMaroca999 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Sour diesel auto piekny cukiereczek Jest to co ja lubie kilka odmian na rozne zachcianki heh! Pozdro i smacznego! 1
Dzik Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 jest na co patrzeć, dobry zawodnik jesteś widzę że robrze robisz że tamte zostawiasz Pierwszy i ostatni raz sadzilem automaty, trimming to jakis koszmar, do tego rosną jak chcą. racja, jak masz duży box to rośliny z ograniczonymi genami niepotrzebne nie wiem czy to dobry pomysł suszyć nad lampą, raz że światło dwa że może być za szybko kiedyś ziutek mi tak outdor'owe podsuszył i nie byłem zadowolony
rs4 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 one sie suszyly nad lampa tylko chyba jeden dzien jak ściąłem jednego krzaka, ta lampa nic ciepła nie wytwarza nawet wentylacji nie ma w tym boxie prócz mieszającego
rs4 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam, Narazie z 10 roslin wyszlo 495g + 50 popkornu i przytopowych. Jeszcze troszke wody w nich jest wiec lekko waga zejdzie podejrzewam kilkanascie gram. W namiocie jeszcze 5 sztuk z czego jedna najwieksza ze wszystkich, wegowała chyba 5 tygodni ( AF ). Licze na 700g z calosci, jak bedzie zobaczymy. Przytopowe 2
Toksyna Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 smakowicie wygladaja chętnie bym ściągnął bucha z takich kwiatkow ladnie ci wyszlo jak na automaty! gratuluje i obserwuje pozostale tematy pozdro!
Gość DonOmen Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 nastepne spasione topki. a z przytopowych co bedziesz tworzyl?
Macky Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Z przytopowców masło rób, a z masła możesz już wszystko robić Ile jeszcze będziesz trzymał pozostałe ?
rs4 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 szczerze mowiąc nie chce mi sie ich trymować dlatego stoją w boxie %-), cheese ma takie cienkie topy że aż mnie przeraża wizja przycinania tego. jedna potrzebuje jeszcze przynajmniej tydzien moze 10 dni, reszte zetne w tygodniu, 2 albo 3 cos jeszcze puchną, a ten nieszczęsny cienki cheese nic nie rosnie więc bede musial go ciąc zaraz. Co zrobić moge z tematem? zgniesc czy coś bo tragicznie to będzie wyglądac, proporcje 50/50 łodygi topy, prawie jak grinspoon wygląda
Macky Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak materiał trochę przeschnie czyli po około 3/4 dniach można go zgnieść, ale musisz mieć dobrą cyrkulację powietrza by nie zaczął pleśnieć. Zmotywuje Cie do cięcia, po zakończeniu growloga czeka na Ciebie ranga
Gość joker Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 fajnie fajnie gratuluje wyniku jestes prze kozak gdzie wyciagasz z automata lekko ponad 50 suszu klania sie nisko
Recommended Posts