Macky Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Hazy rosną wielkie, a tym bardziej w hydro W którym dniu przełączyłeś na kwitnienie ? Trochę za gęsto tam masz, światło nie dociera do nich dobrze. Pomyśl czy da radę je połamać w połowie.
Gość bongson Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie jestem pewien jak z tymi korzeniami będzie, nie powinny gnić jak będą cały czas w wodzie zanurzone, jak nie masz wyboru to trudno musisz je zostawić i obserwować. 89 dzień więc już nie tak daleko do końca więc powinno być dobrze. Mówiłem wczesniej ze z wysokoscia problemy beda masz fajny system nie musisz tam wchodzic to mowilem siatke wal bys je spowolnil ;P obserwuj trichomy i najwyżej ścinaj pierw wyższe i daj niższym dojść spokojnie. ale powiem ci że spodziewałem się ze szybciej je ściągniesz. jak masz 89 dzień a 15 dnia przelaczyles powiedzmy ze 20 zaczely indukować to 69 dzień masz a im powinno starczyć 10-11 tyg wg producenta. Ja bym ci radził dolewać samej wody teraz bo powinny więcej pić niż jeść. ale to tylko z teorii wnioskuje bo jeszcze nie próbowałem tak działać. Siedzę i kibicuje ! pozdro
rs4 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 grubo, ale tyle czekac na haze to bym chyba nie dał rady.
nihon Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 zimna woda byla miala ponad 3 /5 stopni przez jakies 3 tyg dlatego tak leca po malu
NopainNogain Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 kolego daj zdjecia z wiekszej odleglosci
Dzik Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 są jakieś preparaty które oczyszczają z materi gniijącej ale nie zagłębiałem się, możesz poszukać daj zdjęcia jak będzie wyłączona lampa
Macky Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Przy wyłączonej to nie za bardzo bo można pohermić, chyba że zaraz po wyłączeniu lampy lub wyłączyć ją na czas zdjęć. Też się przyłączam do prośby o zdjęcia całości.
nihon Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 z calosci nie dam rady z braku miejsca mam jakies pol metra od boxa sciane ;/
nihon Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2015 102 dzien zycia ! od przesadzenia lampy po 15 dniach ! PH 5.8 i pytanie na foto sa takie kuleczki co to jest ?
Recommended Posts