Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

a jesli faktycznie to wilgotnosc to jak zrobić zeby bylo okej? bo juz miliony tych korkow na doniczkach i w sloiku zamoczone szmaty i juz nie mam pomyslu :P

• Replies 119
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

ja nie mialem nawilzacza na wegu ale recznik codziennie wieszalen obok lampy i na podlodze drugi. kombinuj :excellent:

Gość Nukcio999
Opublikowano

Witam, shoot adrenaline af ma ok 50 dni,leje go już wodą samą ph 6,3, jedyne co mnie martwi to 2 większe łodygi zabarwione na czerwono plus te przy listkach ,sporo żółtych liści,które szybko obumierają. Nie mogłem się wstrzelic co jej dolega. Pozdrawiam i proszę o jakieś rady ;)

Gość Nukcio999
Opublikowano

Musiałem coś spiepszyć mi się wydaje bo topki szybko jakoś kwitną,a nie puchną. Może to wina że w boksie 160x60x60 jest wentylator wyciągający za słaby, bo 100mh3.. Następny grow musi bardziej się udać..

Gość Nukcio999
Opublikowano

Taki będzie plan, dzięki Vito za dobry pomysł. Automat był na wypróbowanie i wiadomo wybrałem jeden z najszybszych,bo niedługo się wyprowadzam. Z 3 indorki polecą na 3 miesiące i na pewno będzie dużo bardziej kozak niż po automacie w 2..

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+