Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano
Tak oto sobie rosną skończyłem lanie pk 13/14  i z racji tego że moja donica jest kartonowa :) i niema stosownego drenażu coby pozbyć sie lipnego smaku do końca będe lał tylko samą wodę czy jakieś ok 2 tyg do samej kosy

DSCF1851

DSCF1852

DSCF1853

DSCF1854

DSCF1855

DSCF1856

DSCF1858

Opublikowano

myśle że zostało około 10 dni do kosy zaczynają pokazywać że są głodne

DSCF1912

DSCF1911

DSCF1908

DSCF1901

DSCF1896

DSCF1898

DSCF1895

DSCF1894

DSCF1893

DSCF1892

DSCF1891

DSCF1887

DSCF1880

jak myślicie podkarmić je nawozikiem jeszcze raz przed kosą czy to zepsuje te 2 tygodnie płukania ziemi i smak szlag trafi ? foto niedoborów

DSCF1899

DSCF1900

Opublikowano

1 zdjęcie niedoboru pokazuje naturalne jedzenie liścia

2 zdjęcie niedoboru pokazuje żółte krawędzie co jest oznaką zapotrzebowania na potas

Jeżeli masz zamiar je za 10 dni kosić to ja już bym im nic nie lał prócz wody. Trichomy w większości są mleczne ?

Opublikowano

tak mleczusio niewiele liści pokazuje niedobory to przypadki raczej  marginalne :) "jedzonych" bym naliczył z 5 szt a niedobór potasu to jeden liść myśle że przez te 10 dni braki nie postąpią na tyle żeby krzywda sie stała roślince więc z twoim poleceniem dalej tylko wode

Opublikowano

Rewelacja:) Ślinka cieknie.  Co do 10 dni... chcesz mieć miejsce na planty z boxa przejściowego, lżejszy weed czy obstawiasz że w tym czasie ładnie dojrzeją? Bo ja szczerze mówiąc kompletnie nie mam pojęcia ile może im brakować do pełnej dojrzałości. Ostatnim razem jarałem mniej więcej takie jakie Twoje. Czyli: chcesz trzymać 10 dni czy tyle ile będzie trzeba żeby trichomy były brązowe?:)

Opublikowano

Hmm no szczerze mówiąc miałem na myśli trichomy, ale jakoś zabrakło mi słowa "bursztynowe":D :D :D Osobiście nie miałem okazji doczekać takiego etapu (zawsze były mleczne wg mnie, nawet jak włoski na niektórych topikach były w... hmm może 3/4 brązowe to ja żadnego bursztynowego trichoma nie mogłem dostrzec) no ale nicto:) już Wackowi nie offtopuje, bardzo dziękuję za lekturkę i do tematu wrócę  w swoim growlogu jak przyjdzie na to czas. I obserwuję dalej co tam sensownego Wacek wykrzesa na koniec :trawka: a wykrzesa chyba sporo :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+