wacek901 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Witam zacznę swój growlog od 3 tygodnia kwitnienia box 90*50*120 wentylacja 2* cpu fan nawozy veg florovit mikoryza/ flo agrecol mineral żel + plankron K w dawkach 30 ml rozpuszczonego planktonu na 5 l wody doniczki samoróbki w każdej 12 l ziemi (10 l normalnej + 2.5 compo sana ) na wierzch keramzyt coby lampa korzeni nie paliła z wierzchu trening nie był planowany gdyż roślina ma trafić do soft secrets na konkurs "twoja roślinka + twoja naga kobieta " zależało mi na naturalnym kształcie ostaecznie trening : małe LST + superscropping problemem jest to że roślina zrobiła się za duża zagłuszając mniejszą koleżanke i przerosła boxa osiągając 125 cm od doniczki do szczytu jak na automat to moim zdaniem za dużo tymbardziej że podejrzewam że to nie koniec wzrostu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Rozrósł się ten automat nieźle. Ta druga roślina żyje ? Raczej z niej nic nie będzie, ścinaj i do gara na masło Keramzyt już możesz usunąć i uważaj by nie popaliła szczytów. ps. Galeria - jak z niej korzystać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 ja tu niewidze kwitnienia a tymbardziej w 3 tygodniu. pure ak to chyba jednak nie af. i jakie swiatlo tzn fotoperoid masz? 12/12 18/6 24/0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek901 Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 fotoperoid 18/6 kwitnienie jest zapewniam cie makro nie łapie ostrości więc robienie foto niema sensu i są to napewno feminizowane automaty od female seeds kupione w 4 paku oryginalnie zapakowane z Tanie Sianie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 wacek901 przełącz na 12/12 zobaczysz jaki będzie bum w produkcji kwiatów i mniejszy rachunek za prąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 pokaz stozek wzrostu w 3 tygodniu na nieostrej focie powinnobyc widac flo mniejwiecej 3 tydzien flo u mnie. no nie wiem skoro tak mowisz ale pure ak femaleseeds nie ma af http://en.seedfinder.eu/strain-info/Pure_AK/Female_Seeds/ jest auto ak http://en.seedfinder.eu/strain-info/Auto_AK/Female_Seeds/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek901 Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 fotoperoid zmieniony na 12/12 po sylwestrze polecą następne fotki Canna Team masz racje wszedłem na sklep z którego zamawiałem i faktycznie nic nie pisze o auto. Ale ja jestem głupi przy tym fotoperoidzie mogła sobie rosnąć i rosnąć ręke bym sobie dał obciąć że to AF Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 ja to bym ja pociol cala na klony jak miejsca masz malo, albo przynajmniej tyle zeby sie miescila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 pomylić się każdy może, my tu jesteśmy by nakierować na dobrą drogę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek901 Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 Dziś dotarły do mnie nawoziki canna terra flores canna terra vega i pk 13/14 więc zmieniam MENU. Moja dziewczyna zwabiona pysznym palonkiem wymusiła na mnie budowę drugiego boxa dla niej . co opiszę w osobnym growlogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts