Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

musi byc niezla zwala z nimi ;d podejrzewam ze est to slina bo krew, mocz by nie mialy sensu wtedy odp palilem wczoraj w cofiku i c**j

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Jazda po paleniu jest karalna, jaka kara nie wiem, ale mozna za to jechac po 3 piwkach.

Pozdro

W Holandii możesz legalnie mieć 0,5 promila czyli jedno piwko :)

Za jazdę pod wpływem marihuany są wysokie mandaty (nawet do 2500 euro) lub nawet 2 lata więzienia, Holenderska policja nie lubi polaków i dlatego możesz ponieść większe konsekwencje.

Test THC odbywa sie na śline, bo ziomek z Holandii z którym mieszkałem miał robiony test ale na szczęście nic mu nie wykazało bo akurat wtedy nie palił :peace:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja Ci swoj przewodnik napisze, jak tylko ogarne wiecej hajsiwa, bo narazie mam inne wydatki ;)

Jest pare hosteli tanich, typowy wystroj - psychodela hehe w sam raz do jarania, coffeshopy sa rozne rozniste ;]

Pozdr0 z Amsterdamu.

REd

Opublikowano
oczywiscie ta sa gramy z wagi

Sa i nie sa... Znam kofiki gdzie wajchuja ;]

a jak preferujecie tylko polskie szkielko, to wezcie ze soba, bo tam nawet nie wiedza co to jest

Wiedza tylko nie uzywaja i jest dostepne.

za to ja z checia dowiedzialbym sie czy mozna dostac gdzies 'z pod lady' grzybki?

a to nie jest legalne?

Mieszkalem w Hadze, White Widow byl po sredno 8euro, Heinz 10 (w moim kofiku, nie wiem jak w innych), ale jaranie bylo warte tego hajsu. Ogolenie to ceny sa rozne, kupisz za 6 ale tez za 20, slyszlalem nawet o 40, ale tego nie spotakalem ;] u czarnucha mozna kupic nawet za 4 ale wiadomo jak to z dilami :)

Opublikowano
W Holandii możesz legalnie mieć 0,5 promila czyli jedno piwko :)

Kto Ci powiedzial ze po jednym piwie masz pol promila? Kazdy organizm reaguje inaczej, ziomka zatrzymali po dwoch piwach i jakos nie przekroczyl 0.5. Nie ma na to reguly ;]

aha i taki maly szczegol, mozesz miec 0.5 promila ale jesli masz prawko min 5lat, do 5lat mozesz miec 0.2.

Opublikowano

White Whidow kupowałem po 7 ,najdroższe palenie jakie kupiłem było za 8 ,czyli te same pieniądze co u nas (dla holendrów to tanio w ch*j ,hamburger tam kosztuje 3-4 Euro)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+