Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
W dniu 15.01.2010 o 21:15, caponi napisał(a):

polecam ten hostel , nie drogi z śniadaniem . Za to śniadanie to konkretne. Dostajesz tacke i możesz brać niezliczone ilości kanapek, serków, szynek, nutelli, mleka , soków, herbat, kaw, płatków. Ja zawsze rano najadłem się do syta i robiłem sobie jeszcze kanapki na dzień.

Druga zaleta tego hostelu to to że jest położony praktycznie w centrum Amsterdamu. Na red light 10 min z buta, czyli po palonko blisko;)

polecam!

Wiesz moze czy maja prywtne pokoje ?? czy tylko shared rooms??

Opublikowano

Wiesz moze czy maja prywtne pokoje ?? czy tylko shared rooms??

sa prywatne, ale troszke drożej wychodzi. Najlepiej jechac ekipa bo wtedy bierzesz jeden i jestescie wszysycy w jednym, a nie płacicie tak jak za prywatne;)

Opublikowano

Co do noclegu to nic nie powiem, bo mieszkałem na squacie podczas moich wakacji, więc miałem za free.

Nie polecam gotowych jointów, bo mają naprawdę mało MJ. W większości kofików jak sprzedawca zobaczy turystę, to jointa da tragicznego. Raz spaliłem całego i nic mnie nie pokopało poza lekkimi zawrotami głowy od tytoniu.

Polecam przed wyjazdem sprawdzić czy jakiś squat nie organizuje jakiejś imprezy. Są tanie i zajebiste, można spotkać sporo miejscowych Polaków :). Ja byłem na Drum'n'Bass Jungle Party organizowanym przez Kitek Sound Systems (Polacy głównie których poznałem wcześniej, pozdro dla nich) na jednym ze squatów. Świetna impreza z wjazdem 6 euro i browarkiem po 2 jak dobrze pamiętam :). Zajebista muzyczka i organizacja.

Polecam też wybrać się na saunę na jednym ze squatów dla odprężenia, jak komuś zależy to podam gdzie się znajduje. Trochę ludzi chodzi tam, no i oczywiście wymagane nie mizianie się i nie ślinienie na gołe kobiety hehe. Ogólnie pełna kultura, zajebisty klimacik. Można zawsze kupić jakąś zupę czy kanapli, poczytać i wypocić w mokrej lub suchej saunie :D Do godz. 16.00 wjazd 4 euro, a po 16.00 8 euro. Można miło się zrelaksować przez parę godzin :).

:peace:

Opublikowano

czy w hostelu jest mozliwosc wziecia prysznica ? tym tanim w granicach 10e za dobe .

kto byl niech napisze bo ja na stronie nie znalazlem odpowiedzi czy mozna wzisc shower

w tych od 15-25 € jest prysznic normalnie. w tych tańszych nie mam pojęcia.

Opublikowano

sa prywatne, ale troszke drożej wychodzi. Najlepiej jechac ekipa bo wtedy bierzesz jeden i jestescie wszysycy w jednym, a nie płacicie tak jak za prywatne;)

No tak tylko ze moja "ekipa" na ten wyjazd jest moja kochana zona, wiec chce prywatny roomik wyhaczyc. A co do prysznica i ubikacji to jest napewno na korytarzu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepiej to miec jakiegos znajomego w Holandii. Myslalem tez o opcji zeby uzbierac np z 1000zl wyjechac w ciemno i tam na miejscu szukac pracy jakos pod koniec czerwca. Na necie szukalem ofert, ale powiem szczerze malo co znalazlem, a jak juz znalazlem to nie wiem czy to nie bedzie jakis walek

Opublikowano

W ciemno nie ma co jechac....Jak sie jedzie pierwszy raz do holandii to pierw przez posrednikow..potem jak sobie kontakty wylapiesz to juz bez posrednikow..a teraz to za bardzo nic ciekawego nie znajdziesz..sezon dopiero sie zacznie..

Opublikowano

Najlepiej to miec jakiegos znajomego w Holandii. Myslalem tez o opcji zeby uzbierac np z 1000zl wyjechac w ciemno i tam na miejscu szukac pracy jakos pod koniec czerwca. Na necie szukalem ofert, ale powiem szczerze malo co znalazlem, a jak juz znalazlem to nie wiem czy to nie bedzie jakis walek

z tysiaczkiem zł PLN nie ma co podbijac w ciemno tam,1000 euro jak juz cos i to z przekonaniem ze ogarniesz tanie lokum

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+