Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Amsterdam - w centrum WW - od 6 do 10 eurosow

Ale White Widow jest w przereklamowane, duzo lepsze dobrodziejstwa tu sa ;)

:)

w centrum moze i jest 10 euro za sztuke lol, ale wystarczy przejsc kilometr, dwa i znajdziesz staff za 6-7 euro, a taki, ze leb zrywa, ze szkla nie moglem w tydzien gram skonczyc, wiec na blanta poszlo to co zostalo + nowy gramik :D:D:D

Jak bedziecie w coffie poproscie o pokazanie topy i zeby dal wam powachac, po zapachu mozna ocenic czy smakowita niach niach, jak od samego zapachu mam banana juz na twarzy, to znaczy, ze warto stestowac :D

• Replies 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

jak ja dojrzalem w Amsterdamie to kolo coffeshopu stoja tez typki i sprzedaja taniej a nieraz maja cos mocniejszego oprocz mj :D . np; moja starsza mieszka w holandi i moze miec grama za 3 euro :D:D:ganja:

Opublikowano

z tym co widze co sie dzieje u nas jest tak po...ne prawo że choć zapalisz edziś i wezmą cie na badania np za 12 lat i tak można stwierdzić że masz narkotyk w sobie w szpiku kostnym pozostaje do końca życia to tak samo jak 7 dniowy test na śline dlaczego na moczy wykazuje do 10 godzin w krwi do 6 miesięcy czyli ja niemoge jusz pracować ani jeżdzić pojazdem jak pare milionów polaków w tym kraju

Jak można rozgraniczyć bycie pod wpływem a posiadanie tego w organizmie .

Czy podczas kontroli można zażądać psycho testów bo mając 0,01 promila śmieszna ilość alkocholu w wydychanym powietrzu moge jechać ale jak zapale i po 4 miesiącach wezmą mnie na krew to jestem naćpany .?

Czy to znaczy że całe zycie jusz będe pod wpływem bo przeciesz w szpiku kostnym nie zniknie? :]

Opublikowano
z tym co widze co sie dzieje u nas jest tak po...ne prawo że choć zapalisz edziś i wezmą cie na badania np za 12 lat i tak można stwierdzić że masz narkotyk w sobie w szpiku kostnym pozostaje do końca życia to tak samo jak 7 dniowy test na śline dlaczego na moczy wykazuje do 10 godzin w krwi do 6 miesięcy czyli ja niemoge jusz pracować ani jeżdzić pojazdem jak pare milionów polaków w tym kraju

Jak można rozgraniczyć bycie pod wpływem a posiadanie tego w organizmie .

Czy podczas kontroli można zażądać psycho testów bo mając 0,01 promila śmieszna ilość alkocholu w wydychanym powietrzu moge jechać ale jak zapale i po 4 miesiącach wezmą mnie na krew to jestem naćpany .?

Czy to znaczy że całe zycie jusz będe pod wpływem bo przeciesz w szpiku kostnym nie zniknie?

maly :offtopic:

prosze, zacznij uzywac znakow interpunkcyjnych... ulatwia to znaczaco czytanie tego co napisales, bo jak narazie to ciezko to zrozumiec...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+