cheton Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Juz nie dawaj nawozow, skoro za tydzien kosa.
naitsyrk Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 22 czyli w środę chce ściąć, robic flusz 18 czyli w sobote?
Ganjarz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Flusha jak najwcześniej zrób i to bardzo dokładnego, chyba że chcesz mieć palenie słabe w smaku jak to po ripenie się zdarza... Tak czy siak planty masz wy*****e
Bebook Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ciemnie sobie daruj, nic nie daje, juz lepiej żebyś te dwa dni świecił co miała siedziec w ciemni a nieA tak wogole to piekne krzaczki...Zrobiłeś z nich niezłe grubasy
naitsyrk Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 niestety roślinki miały 24h przymusowej ciemni :/ z powodu odcięcia prądu zobaczymy jak to na nie wpłynie zostało im jeszcze 7 dni świecenia mam nadzieje ze się dziewczynki wyrobią... innego wyjścia nie maja. Roślinki tak popuchły ze łodygi nie wyrabiają i sie uginają pod palami:D muszę je podpierać i wiązać ale bardzo podobają mi się takie problemy Zastanawiający jest bardzo zapach który jest bardzo przyjemny ale z ziółkiem ma niewiele wspólnego nie wiem to moja pierwsze uprawa może tak ma byc... zobaczymy jak będzie po curringu
Boby Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wydaje mi sie, że na tym etapie nie powinno im to zaszkodzić, a co do zapachu, to normalna rzecz.Niektórzy, mówią, że je**e, a ja to lubę.
naitsyrk Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dzień 74 Na fotkach roślinki kilka min po wykonaniu flusza. Pod kose idą około 22:00 23.12.10 czyli za jakieś 72h bedzie to ich 77 dzien zycia. Jest jeszcze sporo białych włosków, ale niestety za te 72h muszę je ściąć. Obecnie od kilku dni jadę 24/0. Pały sa masakrycznie ciężkie łodygi nie wyrabiają. Poza głownym topem w przypadku obu roslinek który jest na najgrubszej łodydze wszystkie pozostałe musiałem wiązać i podpierać Mysle ze plon będzie nie przeciętny jeżeli chodzi o auto jak sadzicie będą w miarę gotowe na ścinkę w środę o 22??
cheton Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kolego pieknie, po prostu pieknie Na prawde "Miszcz" Napatrzec sie nie moge na te spuchniete paly.Wynik na bank bedzie bardzo zadowalajacy Czy beda w miare gotowe?Hmm...trudno powiedziec, w sumie i tak nie mozesz dluzej przetrzymac, a duzo juz pewnie nie napuchna.W kazdym razie czekam na wynik koncowy.Jedna z tych fotorelacji, do ktorych chce sie zagladac
-Bartas- Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Stary poprostu pieknie to spuchło...!! Jestem pod wrażeniem, będzie nastepna uprawa po tej, jeśli tak to z czym ruszasz?
Recommended Posts