berylium Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Polski hip-hop ostatnio też zaczyna dawać radę w tym nurcie, zaczajcie tego typa:(raper z poznania) Kmieciu - NWO
AirMax Classic Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Bit łudząco podobny do WWO - Pewnego dnia
BetonofyJanusz Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 .::George Carlin::. It's Bad For Ya You Are All Diseased Back In Town Jammin' in New York .::Bill Hicks::. One Night Stand Revelations Bill Hicks - Revelations (napisy PL)
owcathc Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ja mogę polecić Chłopaki z Bristolu (Bristol Boys) film oparty na faktach o dilowaniu MJ [/b] Popieram film bardzo wciąga do tego dadam kilka swoich tytułów Cios poniżej pasa Zagrożenie dla społeczeństwa Bandziory chłopaki z sąsiedztwa Teraz może trochę komedi Babci synek Chłopaczki z sąsiedztwa Żółtodzioby Super Zioło --> Klasyk Spotkajmy się w wieźieniu harold i kumar uciekają z guantanamo i pierwsza część O dwuch takich co poszli w miasto no i starczy tego bo można by pisać długo
Masakra Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Narkotyki to gó**o Odcinek kultowej bajki Ziomek Też kiedyś miałem taką faze jak i zresztą wszyscy
majkiel91 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 polecam na faze obejrzeć sobie ten filmik jak kolesia wygina po pigułach: Ziomek po PigułachKoleś jest prze-h*j zajebisty, kozak
Wujek Bolo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Baraka Z jednej strony "Baraka" to 96-minutowy dziennik z podróży, z innej - medytacja nad naszą planetą. Reżyser Ron Fricke jeździł z 70 mm kamerą po całym świecie, by uwieczniać obrazy ludzi i natury. Niektóre z nich są zwyczajne, jak ruch uliczny na Manhattanie, inne - niezwykłe, jak zaćmienie słońca, jeszcze inne - pełne rozpaczy - jak widok śmieciarzy pełzających niczym kraby po wysypisku śmieci w Kalkucie Koyaanisqatsi Podstawowym zamierzeniem twórców zdaje się skontrastowanie świata takiego, jakim został on stworzony, ze światem, który dla swoich potrzeb przekształcił człowiek. Początek filmu to piękne zdjęcia rozległych równin, nieba, morza. Takie obrazy prezentuje się widzowi przez kilka czy kilkanaście minut. Wszystko po to, by potem na podobnych równinach ukazać słupy i druty wysokiego napięcia, elektrownię, oczyszczalnię ścieków . I pod takim znakiem przebiega prawie cały film. To, co widzieliśmy na początku - ład, ciszę, czystość i spokój przyrody zostaje zanegowane przez zgiełk i brud tego, co wytworzył człowiek. Prezentuje się więc widzom fabryki, brud miast, pośpiech i wszystko, co dla naszego życia charakterystyczne. Uderza napis na świetlnym billboardzie w jednym z amerykańskich miast - "grand illusion" - czyżby aluzja do naszej rzeczywistości? POLECAM!!!!!!!!!
RedSmoke Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 W dniu 17.08.2010 o 09:35, shinji napisał(a): /admin - link wygasł/ To jest najmocniejszy filmik na Youtubie który widziałem. Osobiście na fazie stwierdziłem że jest jak dla mnie zbyt mocny, ale przemogłem się i obejrzałem cały. Polecam go szczególnie na fazę, ponieważ przytłacza, ale nie w negatywnym znaczeniu słowa. Musicie zobaczyć sami aby wiedzieć o co chodzi. Niesamowity filmik daje bardzo wiele do myślenia tak potężne wyobrazenia o tym wszystkim co nas otacza świetny polecam. Kiedyś obejrzałem podobny film o galaktykach po wypiciu makumby i wyłapałem bad tripa myslałem ze głowa mi eksploduje od wylewu wszystkich mysli i teori jaki mi przychodziły do głowy probowałem to spisac jakos ale było za bardzo nie spojne A co do filmow zeby nie robic oftopu to polecam ''Wiadomości bez cenzury'' przekozaczny film, niesamowita komedia polecam kazdemu kto lubie sie duzo śmiac
Lucjan Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Hmmm nie wiem czy sie nadaje do tego działu ale może troche uswiadamia spoleczenstwa że nie ma sensu zakazywac niektórych rzeczy.
Recommended Posts