Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Hodowla / Breeding - Offtop

Recommended Posts

Opublikowano
Chcesz zrobić nasiona, a masz problemy lub wątpliwości co do jakiegoś aspektu breedingu ?

Zapytaj tutaj, sztab forumowiczów na pewno udzieli pomocy :)

Jeżeli skrzyżuje dwie odmiany F1 to dostane crossa F1, czy F2? :shock:

i jeżeli chciałbym zrobić cross z Lr, to kiedy będzie większe prawdopodobieństwo zachowania Autoflo, gdy Lr będzie mamusią czy tatkiem? 

co myślicie o crossie Lr x Ice ? :laugh:

:peace:

• 3 miesiące temu...
  • Replies 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Green_Man
Opublikowano

Jesli skrzyżujesz dwie rozne odmiany to otrzymasz F1, A autoflo nie bedziesz mogl otrzymac w pierwszym pokoleniu, niezaleznie czy LR bedzie tatusiem czy mamusia :wink:

Opublikowano
A autoflo nie bedziesz mogl otrzymac w pierwszym pokoleniu, niezaleznie czy LR bedzie tatusiem czy mamusia :wink:

czyli nie ma zadnych szans na zachowanie Autoflo? :cry:

Gość Green_Man
Opublikowano

Szansa jest 1/1000, takze ciezko, ale nasionka mozesz zrobic, pozniej ktos jeszcze raz scrossuje z LR i juz bedzie bardziej realna szansa na AF :)

Opublikowano
ile nasion zbiorę z 5 lowryderkow ? Liczy się w tysiącach czy raczej w setkach ?

pod zajebista lampa, w duzych doniczkach, przy dobrych umiejetnosciach i z dobrych pestek od Dr Joint'a w tysiacach.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
andrew8666, nawet jak bedziesz robil nasionka i zapylisz rosline facetem to palonko tez bedzie ale malo , a nasionka beda dobre i nie popelnisz bledow bo bedziesz duzo czytal :laugh: no jesli dame zapylisz to napewno beda nasiona , ale jak chcesz na parapecie zapylac rosline i trzymac to odpusc sobie..

sqra89, koledze raczej chodzilo, ze wyciagnie faceta na parapet, i patyczkiem do uszu zapoda pylek, panne, ktora jest w boksie :D Generalnie tak tez moze byc. W boksie niech facet dojrzeje i wystawic go przed pyleniem gdzies na parapet. EWENTUALNIE drugi boks, z jedna, czy dwoma swietlowkami :] :peace:

Opublikowano
sqra89, koledze raczej chodzilo, ze wyciagnie faceta na parapet, i patyczkiem do uszu zapoda pylek, panne, ktora jest w boksie :D Generalnie tak tez moze byc. W boksie niech facet dojrzeje i wystawic go przed pyleniem gdzies na parapet. EWENTUALNIE drugi boks, z jedna, czy dwoma swietlowkami :] :peace:

No dokładnie :D

Tylko bym musiał wiedzieć kiedy facet będzie pylił, żeby go za wcześnie nie wyciągnąć :D

Gość Gandzior89
Opublikowano
Tylko bym musiał wiedzieć kiedy facet będzie pylił, żeby go za wcześnie nie wyciągnąć
andrew8666, jak zobaczysz ze jajeczka juz opadaja to wyciagaj z boxa bo wtedy one beda sie otwierac i pylic
Opublikowano

A można w chwile przed otwarciem jaj po prostu je wyciąć -> włożyć do samarki -> troszkę przesuszyć -> I rozgnieść te jajka z których by wyleciał pyłek i takim pyłkiem pędzelkiem zapylić roślinę?? Mam na myśli out i chcę wyrwać mena zanim otworzy jaja żeby nie zapylił za dużo tylko sam pędzelkiem zapylił bym jedną gałąź.

Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Trudno będzie to tak wyczuć ale są sposoby.

W tym roku śniłem :D o krzaku w przypałowej miejscówce, ale naprawdę spory był i szkoda było wyrwać a ryzyko było. Odciąłem klona i wsadziłem w boxa na 12/12, nie wsadzałem nawet do ziemi tylko w słoik z wodą, pokazał płeć właśnie na mena także krzak odrazu wyciąłem ale zostawiłem zaszczepkę i sporo pyłku było. Równie dobrze można zrobić na oknie bo jak już Ci men na oucie pokarze płeć możesz wziąć kilka szczytów w Wodę, na okno a resztę wycinać.

metoda sprawdzona i działa buziaczki :*

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+