Esned Opublikowano 24 Grudnia 2022 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Pokaz co tam za wentylator kupiłeś 🙂 panie ładne tez już bym chciał wystartować a tu trzeba czekać 🥺 Cytuj
Rysiu Opublikowano 24 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2022 A mieszający. Widać go na jednym ze zdjęć po prawej. Taki biały na klipsie. Są w castoramie po 50 zeta. Na pierwszej prędkości zużywa 10W jakoś a na drugiej 15W. Polecam. Cytuj
Pablo Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 @Rysiuśmiało wycinaj cały niepotrzebny dół, wszystkie liście co już widać że są zjedzone, cały popcorn, niepotrzebnie roślina się tym zajmuje. Będzie Pan Zadowolony 😄 Cytuj
Rysiu Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2023 Godzinę temu, Pablo napisał: @Rysiuśmiało wycinaj cały niepotrzebny dół, wszystkie liście co już widać że są zjedzone, cały popcorn, niepotrzebnie roślina się tym zajmuje. Będzie Pan Zadowolony 😄 Teraz już za późno. Często to słyszałem, żeby obrywać, ale nigdy nie obrywałem. Za kilka tygodni ścinka. Musiałem trochę wodą przepłukać bo za dużo azotu w hushu i berry. Skunk wpierdala ile byś mu nie wlał 🙂 Może następnym razem będę obrywał. Cytuj
Pablo Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Dużo się dzieje to się dużo pije 😆 Cytuj
Rysiu Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2023 Witajcie. Dzień 86/ flo 71 To już jeden z ostatnich updejtów. Coraz bliżej końca jesteśmy. W sumie mógłbym dzisiaj śmiało ciąć, ale jeszcze nie przepłukane. Nie spodziewałem się, że tak szybko dojdą. Trochę źle rozłożyłem dawkowanie nawozów. Ale ważne, że na razie brak problemów. W tym tygodniu dostały już tylko overdrive i dzisiaj już woda. Teraz pójdzie flawless finish i woda tylko. Skracałem światło co tydzień o godzinę i w tym tygodniu było 12 godzin świecenia. Chciałem lecieć jeszcze 2 tygodnie po 12 godzin, ale zastanawiam się czy dalej nie skracać o godzinę do ścinki. Najważniejsze, że brak pleśni 🙂 3 Cytuj
GreenPig Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Ma to jakiś sens skracać dzień w Autoflo? Czy to poprostu oszczednosc prądu? Myślałem, że im więcej światła tym więcej urosną. Ładne boby Ci wyszły. Na moje oko to już gotowe 😃 Cytuj
Rysiu Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Bardziej dla oszczędności prądu to robię. 1 Cytuj
PanikaGoryla Opublikowano 18 Stycznia 2023 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Rysiu liczę że g/w będzie ładnie tłusto się robi , daj znać czy ten overdrive coś im podziała bo też nad nim się zastanawiam Cytuj
Toksyna Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Ładnie napuchly . Aż miło popatrzeć. Kiedyś używałem Overdrive i topy rosły w oczach😉 pozdro Cytuj
Recommended Posts