AligatorOzi Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2022 53 minuty temu, Toksyna napisał: Zdrowe krzaki i ładnie już kwiaty budują.👍 Dopiero wyzdrowiały 😄 jeszcze im z nosa leci 1 Cytuj
Malutki195 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Opublikowano 5 Grudnia 2022 W dniu 4.12.2022 o 13:54, AligatorOzi napisał: dzien 40 Panny wracają na dobry tor. ostatnio woda, dziś nawozy-poszło trochę więcej by odrobić straty. 6.5ph calmag, GS, alga Bloom. Bardzo fainie to wyglada . 👌🏻 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2022 @Malutki195nie jest Zle ale mogłoby być lepiej 😄 braki azotu dają się we znaki ale myśle ze teraz jak dam N to będzie gryzło się z pk. ogolnie to znów małe krzaki wyrosły mi w 7,5l… zaczynam ich nie lubić 😄 Cytuj
Malutki195 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Opublikowano 8 Grudnia 2022 W dniu 6.12.2022 o 14:48, AligatorOzi napisał: @Malutki195nie jest Zle ale mogłoby być lepiej 😄 braki azotu dają się we znaki ale myśle ze teraz jak dam N to będzie gryzło się z pk. ogolnie to znów małe krzaki wyrosły mi w 7,5l… zaczynam ich nie lubić 😄 Powiem Ci ze skoro nie chciales robic ogolnie Grow juz w tym roku to mogles se jebnac fotoperioda w jednej duzej donicy i dac mu sie rozrosnac na caly namiot . Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2022 3 godziny temu, Malutki195 napisał: Powiem Ci ze skoro nie chciales robic ogolnie Grow juz w tym roku to mogles se jebnac fotoperioda w jednej duzej donicy i dac mu sie rozrosnac na caly namiot . Taki był zamiar i bardzo tęsknie za tym, ale mephisto niestety robi tylko autosy wiec dałem jeszcze jedna szanse 😄 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2022 dzien 44. 6.5 pH GS calmag i alga bloom kolorki wracają, niestety szkody nieodracalne zostały 😄 ale nie przejmuje się, dziś ostatnia duża dawka i potem wracam na normalne z woda. poszedł tez fryzjer by oblokowac maluchy na świat. przed: po bobki: elo 1 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2022 41 minut temu, Esned napisał: Małe jakieś są jakieś 🙄 Wiem 😞 czasomierz szlak trafił i dawał im ciemnię na trochę 4h przed spaniem i myśle ze to ich popchnęło do szybszego kwitnienia. kolejny raz przypominam sobie ze nie lubię auto 😄 Cytuj
Toksyna Opublikowano 8 Grudnia 2022 Opublikowano 8 Grudnia 2022 A jakiego czasomierza używasz ? Może dużo nie będzie ale zawsze to swoje👍 Cytuj
Malutki195 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Opublikowano 8 Grudnia 2022 8 godzin temu, AligatorOzi napisał: dzien 44. 6.5 pH GS calmag i alga bloom kolorki wracają, niestety szkody nieodracalne zostały 😄 ale nie przejmuje się, dziś ostatnia duża dawka i potem wracam na normalne z woda. poszedł tez fryzjer by oblokowac maluchy na świat. przed: po bobki: elo Dzieki bogu kupilem kontroler czasu dedykowany do tego z pokrywa . Na growell . £20 dalem z tego co pamietam . Polecam i szczerze to dobra lekcja dla mnie . Bo ja mialem podoba sytuacje w duzym namiocie bo 2 lampy byly podobne do osobnych kontrolerow tylko u mnie bylo tak ze jedna z lamp i tak sie palila wiec na szczescie nie bylo takich konsekwencji jak Ty miales . Ale mimo wzzystko ladnie wygladaja . Przez tego LED-a wygladaja pewnie na duzo jasniejsze Cytuj
Recommended Posts