Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

To chyba dzięki temu rozkładowi diod na panelu. Jak widać nawet delikatne przysuszanie jakoś mocno nie zaszkodziło. Ciekawe co to będzie jak odpalę suplementację CO2 :D 

Do tego minimalistyczne podejście z nawozami i jest gitarka :D

Jaka woda najlepiej nadaj się do flushu? Myślałem o wodzie destylowanej, która to jest w stanie 'porobić' najwięcej wiązań z chemią z pączków. Myślicie, że będzie ok?

Opublikowano (edytowane)

Flush to mit. Nie pamietam kto ale ktoś podał kozak stronę która to wyjaśniała. Na tyle bym się zgodził i pamiętał zabawny tekst  „ to tak jak byś wszedł pod prysznic i myślał ze wypłuczesz z siebie żelazo „ 😄

flush jest dobry jak widzisz ze rośliny się poblokowaly, za dużo jedzonka 

Edytowane przez AligatorOzi
  • Thanks 1
Opublikowano

Jest nawet  canna flush do kupienia oczywiście. 
oczywiscie jest tez to ze probowalem, teraz znów nie robiłem flusha, powiedz mi jak ludzie z siatka w boxie robią flushe? ( No chyba ze podstawkę pod doniczkę i bawią się godzinami 😄 ) 

odstawic na 2 tygodnia przed ścinka oczywiste! 😄 skąd się wzięło 2 tygodnie wody na koniec? Po co flush skoro i tak lejesz sama wode 😄 

zmotywowales mnie do poszukania tego! Zaraz będzie edit 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 10.03.2021 o 23:16, Scooby-Doo napisał(a):

Jakiś czas temu, były na ten temat przeprowadzone badania w USA, gdzie wszelkie mity odnośnie flusha zostały obalone. 

Jeśli całkiem spoko ogarniasz angielski, to zapraszam do lekrury z google.

Beng!

• Thanks 2
Opublikowano

czyli olewam fluaha :D

powoli trzeba myśleć o kolejnym rzucie, bo V-Taci na vega stygną w szafie :D

zostało mi z 10 pestek mixów ale myślę czy nie rzucić tym razem max 2 odmian do boxa, by i ścinka przypadała mniej więcej w jednym czasie

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+