Bluregard Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Jak przygotowujecie podłoże pod bio tabs? Robicie mieszankę kilka dni wcześniej czy mieszacie w dniu przesadzania? Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Bluregard Xxl
Ambasadorka Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 4 godziny temu, Bluregard napisał: Jak przygotowujecie podłoże pod bio tabs? Robicie mieszankę kilka dni wcześniej czy mieszacie w dniu przesadzania? pooglądaj sobie stare grow, używaliśmy biotabs przez 6lat. Generalnie spoko jeżeli zależy Ci na jakości, czystosci jarania np w leczeniu lub po prostu pro zdrowotnych celach ja nie wyobrażam sobie np jeść zioła po uprawie na mineralnych, dla osób ktore jedza pala inhalują latami roznica duza 1
Bluregard Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Zdecydowałem się przeskoczyć na bio,bo czuję coraz większy smród po nawozach mineralnych,kutfa nie idzie tego wypłukać i każda odmiana ma ten sam huyowy smak. Troszkę słabiej rośliny idą w bio,medium bio vs minerał 2 dni do tyłu na przestrzeni tygodnia Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Bluregard 2
Wloczykij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dodaj kokosu do ziemi, albo jedź na samym coco, można jechać w coco na bio, nawet chyba z biotabsami. 1
Ambasadorka Opublikowano 23 Stycznia 2021 Opublikowano 23 Stycznia 2021 3 godziny temu, Bluregard napisał: Zdecydowałem się przeskoczyć na bio,bo czuję coraz większy smród po nawozach mineralnych,kutfa nie idzie tego wypłukać i każda odmiana ma ten sam huyowy smak. Troszkę słabiej rośliny idą w bio,medium bio vs minerał 2 dni do tyłu na przestrzeni tygodnia Susz na bio jest lżejszy nawet o 70% wiec cos to świadczy ze jednak przy uprawie mineralnej w roślinie sporo zostaje i to się po tem pali.. Jako że pale bio od ponad 7 lat stwierdzam że wyczuwam te posmaki i wiem o czym mówisz. 1
Recommended Posts