Jusin Opublikowano 25 Listopada 2020 Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam, poszukuję gotowego growboxa, najlepiej w formie szafki, jedyny ciekawy projekt jaki znalazłem to FLO Grow cabinet QUANTUM. Co o nim myślicie? Ktoś testował? Jaki może inny zamiennik? Pozdrawiam Cytuj
PlantacjaMarihuaenen Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 Cześć, ja znalazłem jeszcze GROWBOX GREEN FOX MICHIGAN MINI 140X60X60CM Jeżeli masz możliwość, taka szafka jest bardzo prosta w samodzielnym wykonaniu, wystarczy kilka metrów sklejki z budowlanego, stuku puku młotkiem i gotowe 🙂 Pozdro Cytuj
Rysiu Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) W ch.. drogi ten box. Osobiście bym go nie kupił. Lepiej kupic szafkę, uszczelnić, wykleić białą okleiną meblową, a zaoszczędzoną kaskę w dobrego leda wsadzić i cichy wentylator. Edytowane 26 Listopada 2020 przez Rysiu Cytuj
sochaarek Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Uprawa roślin w warunkach domowych, do tego w całkowicie zautomatyzowany sposób grenfox Możesz regulować zapotrzebowanie światła w zależności od wprowadzonych do growboxa roślin. No i ich filtry węglowe też polecam dla zwolenników utrzymania idealnego zapachu przez cały czas uprawy. Cytuj
MaryJane Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Mam taką szafkę. LED lepiej wrobiony od SF1000. Sterowanie przez telefon, regulacja lampy. Dyskrecja to jej mocna strona. Cicha, solidna, bezzapachowa. Każdy element wymienny i łatwo dostepny. Sklep utrzymuje kontakt i serwis można spokojnie przeprowadzić. Myślałem żeby swoją sprzedać za jakiś czas by the way. Mam Quantum Pro, Pisz priv. Cytuj
Recommended Posts