Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
8 minut temu, bortek napisał:

Kondensator 0,22uf 275v i po sprawie, timery nie musisz sprawdzac bo to nie przyczyna. Podejrzewam ze clu ci sie nie swieca tylko te z full spectrum

Clu nie świecą a są pod tym samym timerem.  mozesz podesłać link jakiś. Jak wpisuje w google pelno tego jest. I w ktorym miejscu to trzeba zamontować?

Opublikowano (edytowane)

są przerozne oznaczenia tych kondensatorów 0,22uf 275v 

Czy ja to ogarnę sam jak nie  mam za dużo pojęcia? To trzeba wyjąć kondensator z lampy i włożyć inny? Czy nie wyjmować a gdzieś dołożyć nastepny?

Edytowane przez Guru
Opublikowano

Kupujesz kondensator o tych parametrach co ci napisalem i podlaczasz go albo w miejscu zasilania tej lampy czyli w gniazdku albo na kablu jeden ch*j. Na youtube pewnie sa jakies filmiki

Opublikowano

Mój mars ma podobnie. W nocy nie wygasa, nie jestem wstanie teraz zrobić zdjęcia bo mamy dzień. Jak ja na to patrzę to diody po prostu pokazują swoją barwę - wchodząc do ciemnego pokoju uchylając Boxa ciemno jak w du*e, dopiero jak zerknę na lampe od spodu widzę że nie odcina zasilania.  Na moich roślinach nie widzę żadnych niepokojących oznak

• Sad 1
Opublikowano
58 minut temu, bortek napisał:

Na amazonie masz od ch**a mec light wpisz i bedzie

30euro chca z amazon za przesyłkę.. mógł bym cie prosic zebys mi to znalazl np na allegro i podał link? Jesli to nie problem oczywiscie dla ciebie

Opublikowano
12 minut temu, 2bro napisał:

Mój mars ma podobnie. W nocy nie wygasa, nie jestem wstanie teraz zrobić zdjęcia bo mamy dzień. Jak ja na to patrzę to diody po prostu pokazują swoją barwę - wchodząc do ciemnego pokoju uchylając Boxa ciemno jak w du*e, dopiero jak zerknę na lampe od spodu widzę że nie odcina zasilania.  Na moich roślinach nie widzę żadnych niepokojących oznak

Ziomek kiedys mialem inna lampę full spectrum i tez żażyła sie jedna dioda i tez nie bylo tego widać przy otwarciu boxa dopiero jak sie spojrzalo od spodu lampy a mimo to zhermiony byl caly box.. rzycze ci tego zebys nie mial tego problemu. W tym aktualnym grow jeden plant juz wywalił banany.. wiec nastepne planty to kwestia czasu dlatego chyba przerwę to grow.. wkur***jestem okrpnie kolejna porażka ale co poradzisz..

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli na tym.etapie nie ma żadnych objawów hermienia się rośliny to czy coś jeszcze może się wydarzyć? Roślina w połowie kwitnienia może jeszcze wydać kwiaty męskie i sama się zapali? Jeżeli tak to porazka Ale ryzyk fizyk... nawet jeśli poczekam do końca I przerobie to na hasz. 

Jeżeli chodzi o kondensatory o którym wspominał bortek chętnie zakupie, wiecie może czy dostanę coś takiego w dowolnym growshopie w Holandii? 

Edytowane przez 2bro
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+