Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

@Guru  widzisz są różne typy dziewczyn 

a ze mamy takiego pecha w życiu to nic już na to nie poprowadzisz 🤷🏼‍♂️  A twoja co na to wszytko mówi ?  Może jakieś argumenty którymi wspomożesz kolegów do przekonania swoich kobiet🧐  bo tak wyżywić za drzwi to  ostateczność ale nie mówię ze nie 😂😂😂

Opublikowano

Jak się poznaliśmy 12 lat temu po prostu nie ukrywałem przed nią co lubię a chodzi tu o ganje oczywiście. Zaakceptowała mnie takim jakim jestem 😅 Była na mnie zła wieeeelokrotnie za wydany hajs na ganje. A jak rok temu wypaliłem do niej że kupiłem szafę i będę miał hobby to się ucieszyła mimo że postawiłem ja przed faktem dokonanym 😝 Tak że ziomek nie mam żadnych argumentów dla Was bo nigdy nie musiałem nad nimi myśleć.😅😅 Jedyny argument w sumie jaki przychodzi mi do głowy to hajs w kieszeni którego nie wydałem u dilasa.  😉

• Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, Guru napisał:

Jak się poznaliśmy 12 lat temu po prostu nie ukrywałem przed nią co lubię a chodzi tu o ganje oczywiście. Zaakceptowała mnie takim jakim jestem 😅 Była na mnie zła wieeeelokrotnie za wydany hajs na ganje. A jak rok temu wypaliłem do niej że kupiłem szafę i będę miał hobby to się ucieszyła mimo że postawiłem ja przed faktem dokonanym 😝 Tak że ziomek nie mam żadnych argumentów dla Was bo nigdy nie musiałem nad nimi myśleć.😅😅 Jedyny argument w sumie jaki przychodzi mi do głowy to hajs w kieszeni którego nie wydałem u dilasa.  😉

I da się??? 😞

Opublikowano

Najwidoczniej trzeba postawić ja przed faktem dokonanym i zrobić mała rewolucje albo w lewo albo w prawo jak kto woli  w końcu kocha się za to jakim się jest człowiekiem i nie powinno się zmieniac kogoś na sile 🤷🏼‍♂️
widzisz  moja tez dobrze wiedziała na co się pisze jednak potem zaczęło jej to przeszkadzać... naprawdę nieraz to myśle ze ja jestem pierdolniety   jak tego wszytkiego słucham a po głębszym przemyśleniu ze to chyba nie ja ?  Przeciesz ze pale nie oznacza ze będę Bil, stoczę się na zła drogę i wgl nie wiadomo co jeszcze. Zapale pośmieje się zjem coś dobrego ugotuje posprzątam zrobię wszystko co normalny cywilizowany człowiek tylko ze po paleniu ja nie rozumiem co w tym ciężkiego do zrozumienia... jeździć autem można sobie odpuścić by ludzie i ja czuli się  bezpiecznie,   tez zależy jak kto lubi  😅

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Guru napisał:

Dokładnie opisane... Pozdro 5! 😃 

Opublikowano

U mnie panowie nie chodzi o bicie staczanie się itp tylko że to polska a tu jest to nielegalne a ona od razu czarne wizję na pewno mnie złapią i zamkną (jej wersja) i dochodzi pieprzenie że ile mam lat że dzieci mam co ona im powie jak ja sobie wyobrażam że mnie będę w kiciu odwiedzać i takie tam ale jak mówi stare polskie przysłowie"kobieta to stworzenie boże i powinno spać w oborze, że się chłopu chciało dupy to przygarnął do chałupy" no nic poprostu dalej muszę kombinować ale może niedługo zacznę stawiać swoją chałupkę a wtedy to już nikt nie znajdzie mojej pasji😈

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, maurycy napisał:

U mnie panowie nie chodzi o bicie staczanie się itp tylko że to polska a tu jest to nielegalne a ona od razu czarne wizję na pewno mnie złapią i zamkną (jej wersja) i dochodzi pieprzenie że ile mam lat że dzieci mam co ona im powie jak ja sobie wyobrażam że mnie będę w kiciu odwiedzać i takie tam ale jak mówi stare polskie przysłowie"kobieta to stworzenie boże i powinno spać w oborze, że się chłopu chciało dupy to przygarnął do chałupy" no nic poprostu dalej muszę kombinować ale może niedługo zacznę stawiać swoją chałupkę a wtedy to już nikt nie znajdzie mojej pasji😈

Trzymam za Ciebie kciuki 

• Upvote 1
Opublikowano

Moja się nawet ucieszyła, że zainwestowałem w hodowle bo nie wywalam już na to hajsu.

A także postawiłem ją przed faktem dokonanym ;D

Dodatkowo odstawiłem fajki oszczędzając na eq więc dwie korzyści przechyliły szalę zwycięstwa 🙂

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

large.20200123_104654.jpg.b534f9e9039d1fa176c539c78b907a71.jpglarge.20200123_104914.jpg.38ec328d66bef58db25bd973fdc83eca.jpgSiemanko! Pytanie zagadka... Rośliny wegują 18/6. Ale kilka z nich pokazały preflowery... Czemu? 🤨  timer analogowy ale raczej w pełni sprawny.. Nie zauważyłem żeby fisiował  

Edytowane przez Guru
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋
    • Tak że co do lampy słuchaj Rysia i zaglądaj co jakie dwie-trzy minuty i obserwuj reakcje roślin i jak nie będzie palić liści to zostaw 👍
    • Stary to zależy od ciebie ja u siebie odsłaniam szczyty jak widzę że jest mocno zasłonięty ale zawsze jest jakieś ryzyko że wkurwisz roślinkę i wyskoczą jej jajca. To jest twoja kalkulacja czy chcesz żeby szczyty były doświetlone czy nie i nie musisz odrazy ciachać bo można zawsze je podwinąć a i ciebie jest o co😉😅 i też źle nie zrozum bo ja ogólnie tak jakoś od dwóch tygodni od pierwszych preflowerów je prowadzę tak że obrywam im liście żeby szczyty były doświetlone. Ale już kurwa jestem zły bo lampę mogłem wcześniej dać na fula jakieś dwa tygodnie wstecz a zrobiłem to dopiero dzisiaj 🤬. Ale mam nauczkę na drugi raz, jak wychodzą pierwsze preflowery to pi razy oko po dwóch tygodniach na maxa jedziemy 😁🪴🕺
    • Ja bym tam nic nie ciął. Daj im spokojnie rosnąć. Najwyżej na późnym kwitnieniu można liście powycinać, to wilgotność trochę obniży. Mniejsze ryzyko pleśni. Na razie lampa na full i nawozy na kwitnienie. A automaty "55" dniowe zawsze mozna wcisnąć zaraz po tych i na święta będą gotowe.
    • Ja mówię o tych górnych liściach, wiatrakowe ( o ile dobrze rozumiem, sa takie większe a tuż nad nimi wyskakują mniejsze i czesto z topami ) bo zasłaniają dużo szczytowych topów, które są poprostu niżej. Jest poprostu za ciasno dlatego pytam czy to coś przycinać czy nie. Jest za ciasno tak jak Rysiu mówi ale teraz już na to wiele nie poradzę. Ps jak myślicie uda się jeszcze walnąc małe automaty 55 dniowe, w tym sezonie?
  • Gallery Statistics

• Images
      64.4 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+