ZielonyLolek Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 No i się zaczęło... 🤠 Powodzenia 5! 💪 1
maurycy Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 To zobaczymy co to wyjdzie z fartem 1
Esned Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nowe życie tyle szczęścia, radości i emocji powodzenia 👍 1
ichikaru Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2020 Mały up Dopiero tydzień od kiedy wyszła z ziemi. Wilgoć utrzymuje spryskiwaczem póki mam czas to kontrolować. Potem ewentualnie nawilżacz jeśli będzie ekstremalnie mała wilgoć. Temp +/-25 Ph nawet nie sprawdzam bo do tej pory nie było problemu u mnie z dostawcą wody. A jej stan mogę oglądać na stronie swojego dostawcy hehe Ph w rurach ok 7 a w butelce po 4h jest ponad 6 więc ok. W razie czego bd kontrolować co 2 tyg paskiem. Roślinka wygląda mega zdrowo. buduje już 3 rząd liści i za kilka dni jak wyrosną to idzie pierwsza dawka bio grow. Ale to powoli idzie w pierwszych dniach. Ogólnie staram się tak podlewać aby jak najbardziej zwiększyć ekspansję korzeni. 2
Esned Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 @ichikaru oj powoli mam ten sam problem 🧐 ale znowu jak ruszy to będzie nie do ogarnięcia 😂😂 a jaki stosujesz system podlewania malutkich panienek ? Sucho mokro ? 🙈 1
ichikaru Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2020 5 godzin temu, Esned napisał: @ichikaru oj powoli mam ten sam problem 🧐 ale znowu jak ruszy to będzie nie do ogarnięcia 😂😂 a jaki stosujesz system podlewania malutkich panienek ? Sucho mokro ? 🙈 Pierwszy tydzień tylko nawilżałem ziemię spryskiwaczem naokoło panny. Dziś już zrobiłem takie pierwsze "podlanie". ok 400ml i okrężnie. Z czasem będę zwiększać ilość wody i dystans. Chce wykorzystać max powierzchni donicy.
jimbeam Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Prześledziłem wcześniejszy temat i ten również będę obserwował. Podobny box rozmiarem do mojego, ja czekam na lempę led jak przyjdzie i też działam.Też chce robić pierwszego scroga. Nawozy też te same :P Z fartem. 1
Recommended Posts