Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

ładnie wygląda, a jeśli chodzi o te jajka miałem podobne sytuacje ale u mnie to  sprawa była prostsza przy głównej łodydze były to obcinałem je takim ostrym nożykiem i dalej nie wyrosły.

Edytowane przez uNeedSome
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, uNeedSome napisał:

ładnie wygląda, a jeśli chodzi o te jajka miałem podobne sytuacje ale u mnie to  sprawa była prostsza przy głównej łodydze były to obcinałem je takim ostrym nożykiem i dalej nie wyrosły.

Tyle że ja chciałem bardzo te jaja

• Haha 1
Opublikowano

myślałem że mowa o obrzezaniu:

8 godzin temu, uNeedSome napisał:

😄

• Upvote 1
Opublikowano

Criticale I love this shit 🤪 rośnij cię małe :excellent:

a później zafundujecie tatusiow przejażdżkę kolejką górską w jego własnym fotelu hehehe 👊z fartem ziom. 

Jak byś mial same Critiki to polecam wilgotność trzymać nieco niższą niz zazwyczaj na vega..nieco suchsze powietrze służy im..wzmaga to je .. więcej soczków do góry..topy jak klejem posmarowane sa a powieki dłużej oklapnięte 😑

Opublikowano

Criticale I love this shit 🤪 rośnij cię małe :excellent:

a później zafundujecie tatusiow przejażdżkę kolejką górską w jego własnym fotelu hehehe 👊z fartem ziom. 

Jak byś mial same Critiki to polecam wilgotność trzymać nieco niższą niz zazwyczaj na vega..nieco suchsze powietrze służy im..wzmaga to je .. więcej soczków do góry..topy jak klejem posmarowane sa a powieki dłużej oklapnięte 😑

• Upvote 1
Opublikowano

A tutaj moja lilac cookies jest mega zajebista silna, duża zajebiscie sie lukruje byla lamana ze 3 razy na każdym odroscie i nic idzie jak szalona mam nadzieje na pare nasion z niej

IMG_20190929_171201.jpg

IMG_20190929_171229.jpg

IMG_20190929_171056.jpg

IMG_20190929_171038.jpg

IMG_20190929_171044.jpg

• Upvote 2
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+