bortek Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 Robiles juz na tych nawozach wczesniej tak wedlug rozpiski producenta czy pierwszy raz ciekawi mnie jak to wlasnie wyglada czy nie bedzie za duzo papu
Macky Opublikowano 5 Września 2019 Autor Opublikowano 5 Września 2019 Pierwszy raz korzystam z tych nawozów, więc wszystko się okaże, aczkolwiek maluchy co dopiero wyszły od razu dostały to co w tabeli dawkowania i lecą fajnie, bez żadnych objawów... Oczywiście reguluje ph do bliskich okolic 6.0 (jak miernik pokazuje 6.3 to taką leje). Pierwsze podlanie dostały takie: - 1 component Grow - root stimulation - fine solution - silica power oraz spryskane zostały: - foliar spray - pro active a i podczas sadzenia dostają do gleby mikoryzy - funky fugi 1
bortek Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 Ciekawe ja mam jescze remo nutrients caly komplet juz jakis czas temu dostalem od ziomka z kanady moze polece na nastepnej uprawie czesc na biotabs czes na tym. Ale to za jakis czas, sadzonki juz sa na powierzchni takze jeszcze troche i ruszam
zgREDex Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Grubo albo wcale😊 Dobrze lecisz.. szacun 👊 ..bede podpatrywal w miare mozliwosci służę rada..ku**a na koniec to bez Stihl'a nie podchodz hahahah..jungle jungle🤩
Pomidorek Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 No to tylko czekać na rozwój sytuacji, będę zaglądał w miarę możliwości
uNeedSome Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 Vito nie wku***a Cię przesadzanie z tych plastikowych doniczek? Nie lepiej torfowe wkładasz w ziemie i masz z głowy i masz pewnosc ze nie uszkodzisz korzeni
Macky Opublikowano 13 Września 2019 Autor Opublikowano 13 Września 2019 Te mam pod ręką w dużej ilości, ale fakt wiele łatwiej by było.
PolskiHERO Opublikowano 18 Września 2019 Opublikowano 18 Września 2019 jak tam młode po 14 dniach ? @Vito 😄
Macky Opublikowano 18 Września 2019 Autor Opublikowano 18 Września 2019 nadal w litrówkach, miały od paru dni już być w docelowych, narazie nie mam czasu się nimi zając, dalej na tarasie, ale może jutro znajdę czas na zbudowanie namiotu i przesadzenie... 1
Macky Opublikowano 21 Września 2019 Autor Opublikowano 21 Września 2019 Wczoraj przesadzone do docelowych doniczek i w końcu do namiotu. Fotoperiod ustawiony na kwitnienie. Nawozy podane także na kwitnienie. 4
Recommended Posts