Judaista Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Wiem, że znajdzie się pewnie z 15 osób które będą innego zdania, ale ja bym usunął te liście które bezpośrednio zasłaniają najniższe odrosty.
Virandell Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Opublikowano 29 Marca 2019 @Judaista o ktorych dokladnie mowa ? Moze da je rade jakos powiginac zeby nie trzabylo ucinac troche cykam na pierwszy Raz ^^
Judaista Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 To zostaw tak jak jest, odrosty i tak się wyciągną do światła. Jak będą się przeciskać do góry to wtedy podwiniesz pod odrost. 3
Virandell Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Opublikowano 29 Marca 2019 @Judaista Spoczi dzieki za rade ?
bortek Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Ja tez wycinalem te co zaslaniaja dolne jak roslina jest zdrowa to nic sie nie dzialo
Dzik Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 spokojnie niech się im szyja zaklei po dekapitacji :-) 1
Virandell Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Opublikowano 29 Marca 2019 1 minute ago, Dzik said: spokojnie niech się im szyja zaklei po dekapitacji :-) No wlasnie nie chce az Tak stresowac na pierwszy Raz najrozsadniejsze wydaje mi sie zeby je podwinac troche cykor jestem takze .. :D
Virandell Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzien 19 Roslinki zostaly podlane 600ml wody 2 dni temu a dzisiaj dostaly Po 600+ wody z 3ml Biogrow 5ml Fpj I 2.5ml Lab ogolem wszystko raczej Jak narazie ladnie idzie postanowilem uciac 2 gorne listki dzieki temu odrosty dostaly ok 70% wiecej swiatla mysle ze potrzymam je jeszcze do 4-5 dni I przelacze na 12/12 Btw moze by troche przystrzyc je przed przelaczeniem na 12/12 czy zostawic jakies opinie ^^? @Pomidorek Zdjecia bez swiatla dla ciebie ^^ Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Virandell 2 2
Dzik Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Ładnie - grubo się prowadzą. Ja też zdecydowanie wolę fotki przy normalnym świetle. Możesz po po przystrzyc - tylko po co? Liści się nie ucina tylko urywa. Naciskasz kciukiem u nasadkicie szypułki i liść sam odskakuje :-) Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Dzik 1
Virandell Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 25 minutes ago, Dzik said: Ładnie - grubo się prowadzą. Ja też zdecydowanie wolę fotki przy normalnym świetle. Możesz po po przystrzyc - tylko po co? Liści się nie ucina tylko urywa. Naciskasz kciukiem u nasadkicie szypułki i liść sam odskakuje :-) Wsumie prawda raczej wiekszosc odrostow jest doswietlona to zostawiam wspokoju ? co do fotek wnormalnym swietle nie chce za czesto ich wyjmowac ale Raz na jakis czas napewno jakies fotki cykne
Recommended Posts