Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Jutro poszukam i poczytam:)  chyba że masz linka jakiegoś do tego? było by szybciej ? dziękuję. 

następny up date za tydzień/półtora chyba że coś będzie się działo ?

Opublikowano

Robota pierwsza klasa,  fajnie się czytało, oglądało i myślało jakie smaczki wyszły hehe!ja jeszcze mam bardzo dużo nauki przed sobą ale dobrze ze jest ktoś chętny do pomocy z doświadczeniem dziękuję i pozdrawiam!

Ps. 

Kwiaty maja się dobrze wręcz  bardzo (ale to moja opinia;]), odpukac;)  dziś  dostaną wodę a za 3dni wodę z jedzonkiem ?

• Haha 1
Opublikowano

To od plagrona masz nawóz na kwitnienie? Jak tak to autentycznie weź coś pomyśl bo npk 2-2-4? Trochę mało tych potasow i fosforow.... Toć to bio bloom już mocniejszy jest a ludzie i tak mówią że słaby to co tu mówić o tym...

Opublikowano

Właśnie kolega dał mi jakiegoś ale nie dosłał mi zdjęcia z etykieta żebym mógł poczytać i jutro się dowiem co to jest i będę czytał ? a nie wystarczy np tylko sam nawóz kompletny na potrzeby kwitnienia? Co dokładnie daje większe topy czy o co chodzi? 

Opublikowano

A co tobie daje to że zjesz śniadanie i obiad zamiast kolacji tylko? Taka sama reguła. Tylko że rośliny ta energię z pożywienia wykorzystują właśnie do budowy większych topkow tak jak mówisz a nie do chodzenia czy czego tam ??

Opublikowano

No i gitara ? to jutro będę wiedział co to jest co mi dał ? dzięki za informacje, aha a mozna to mieszać z nawozem i dawać na raz czy osobno np jeden dzień ta odżywka a drugi ten buster,  a może zależy od rodzaju i jest np nie "" mieszalny" z innymi nawozami  ?

Opublikowano

Aha tak to nawóz od plargon czyli mówisz że za słaby i trzeba coś dodać do niego? Ten buster mam i jakiś inne nawozy od niego ale jutro będę miał zdjęcia i informacje to się odezwę z zapytaniem.  A jak nie to kupię coś co będzie trzeba ? pozdrawiam 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+