Dzik Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) flo liczysz od światła powoli trochę ? daj foto, używaj flesha do zdjęcia albo latarki / lampki Edytowane 1 Marca 2019 przez Dzik Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Opublikowano 2 Marca 2019 Dzień flo 21 U nas zmiany tylko w rozmiarze a topów jak nie było tak niema ... Ostatnio podlane woda z mączka bazaltowa następne juz z bloom i top maxem 2 Cytuj
Judaista Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 21 dni to dosyć długo, ale pamiętaj że bangi i nycd to sativy i mi w przypadku sativ zdarzała się tak długa indukcja. Poczekaj jeszcze z tydzień i jak nie zaczną wywalać więcej pistli to dopiero bym się martwił. Takto rośliny wyglądają dobrze ? 1 Cytuj
Miś Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 Mączka bazaltowa dobra rzecz ? Mój rekord to prawie 4tyg czekania na flo, też przy sati ? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Bloom-a żeby jeszcze "wymusić przyspieszenie" flo ok. Ale po co marnować top max-a jak topow nie ma jeszcze? Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 28 dzień od przełączenia na flo młode dziś dostały po 1,2l na łeb odstanej kranówy z 1ml bio grow i po 10ml na 1l bio bloom i 5ml top maxa , jedna jak już widać kwitnie a dwie nadal stoją . Może minimalnie jakieś pistle się pojawiły lecz nie jakoś zauważalnie 1 Cytuj
Esned Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Spróbuj im nie lac już bio grow tylko co 2-3 podlanie obserwował listki czy robią się jaśniejsze czy ciemniejsze więcej bloom napewno im nie zaszkodzi a będę potrzebowały dużo papu ? Mam nadzieje ze masz opdpowebi zapas blooma ? 1 Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 57 minut temu, Esned napisał: Spróbuj im nie lac już bio grow tylko co 2-3 podlanie obserwował listki czy robią się jaśniejsze czy ciemniejsze więcej bloom napewno im nie zaszkodzi a będę potrzebowały dużo papu ? Mam nadzieje ze masz opdpowebi zapas blooma ? 250 ml Cytuj
Triskele Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) Już kwitną, lej na flo, lecisz na biobizz więc im nie żałuj. Ładnie rosną i fajne fotki:) Edytowane 10 Marca 2019 przez Triskele 1 Cytuj
maurycy Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 To blooma może braknąć top maxa narazie możesz dawać mniej przynajmniej tym dwóm 1 Cytuj
Recommended Posts