Dr Greenthumb Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Nadaje tej fotorelacji oficjalne logo Edytowane 3 Grudnia 2018 przez Dr Greenthumb 2 2
Judaista Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dobra, dobra, wiem że za często to aktualizuje, ale mam ostatnio farta do zajebiście szybkich indukcji. A chce mieć to wszystko gdzieś zapisane Także: Black domina flo dzień 0,5(bo jeszcze pistle nie wyszły) od jutra liczę dzień 1 Granddaddy black flo dzień 1 A tu reszta jak już i tak wstawiam posta. Tutaj jeszcze tego nie widać, ale odrosty fajnie się wyciągają z dołów i na dniach powinny się samoistnie rozkrzaczyć. pozdro
Dr Greenthumb Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 nie myślałeś o przejściu na doniczki materiałowe albo airpot ? ?
Judaista Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Miałem kiedyś kilka airpotów, ale nie widziałem dużej różnicy jeśli wgl jakaś jest we wzroście czy kwitnieniu. Te materiałowe z kolei raczej nie zachowują swojej formy przy przenoszeniu i na pewno łatwo jest uszkodzić bryłę korzeniową. Do airpotów, może jeszcze kiedyś podejdę, ale nie planuję tego w najbliższym czasie.
Judaista Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 29 dzień - 7 dzień 12/12 Wszystkie krzaki już się określiły z jedną nieoczekiwaną niespodzianką Girls Scout Cookies Poczekam jeszcze kilka dni dla pewności, bo może to tylko pojedyncze banany, ale raczej nie mam na to nadziei. Krzak pójdzie na FPJ, najgorsze że zostaną 3 sztuki i będzie niesymetrycznie. Moje zaburzenie obsesyjno-kompulsyjne nie da mi żyć do harvestu pzdro 1
Dr Greenthumb Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 i na złość jeszcze odmiana z girls w nazwie 1
ktostamsobie Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 bedzie wiecej miejsca dla dziewczynek ? 1
gigit Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fajnie to wygląda, ostatnio też robię bez syntetyków, tylko że na biotabs i biobizz. Jeżeli chodzi o airport to głównie chodzi o ograniczenie możliwości przelania, więc polecam na początek. Nie zaobserwowałem szczególnie różnicy przy wzroście czy wyniku końcowym. Wydaje mi się że w połączeniu z blumatem może dać fajny system. Z fartem 1
Judaista Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 2 godziny temu, Dr Greenthumb napisał: i na złość jeszcze odmiana z girls w nazwie No, a tak liczyłem na tego planta szedł najlepiej ze wszystkich. 1 godzinę temu, ktostamsobie napisał: bedzie wiecej miejsca dla dziewczynek ? Jak już będę pewien, że to samiec na 100% i go wywalę to coś pokombinuje z łamaniem głównych szczytów, bo na inny trening to już jest za późno niestety. 1 godzinę temu, gigit napisał: Fajnie to wygląda, ostatnio też robię bez syntetyków, tylko że na biotabs i biobizz. Jeżeli chodzi o airport to głównie chodzi o ograniczenie możliwości przelania, więc polecam na początek. Nie zaobserwowałem szczególnie różnicy przy wzroście czy wyniku końcowym. Wydaje mi się że w połączeniu z blumatem może dać fajny system. Z fartem Też będę leciał na biotabsach niedługo, muszę spróbować tego hajpu 54 minuty temu, bortek napisał: oby to pojedyncze jajca byly Nie mam złudzeń, to pierwszy preflower na roślinie. Co ciekawe w mojej już co by nie mówić kilkuletniej karierze częściej z pestek feminizowanych miałem samców niż hermy. To będzie mój 4 samiec z femki, a hermę trafiłem do tej pory tylko jedną. Trochę szkoda tego planta, ale nie jestem zdziwiony, feminizacja nie daje 100% pewności, dlatego producenci podają najczęściej 99,9%, bo zawsze randomowo może się trafić jakiś samiec/herma. 1
Recommended Posts