bortek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 ja nie wiem czemu u mnie jest zawsze problem z wilgotnosia spada tylko jak otwieram okno
SmakMaroca999 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Piekne, tłuste Buds aż klawiaturę upaprałem gdy dostałem ataku ślinotoku 1
Dr Greenthumb Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Zajrzymy też do tego boxa. Stały tak sobie 2 tygodnie bez ani jednego podlewania pod hps 250w. dodatkowo od 3 dni stoją w ciemnościach. Więc już proces odwadniania trwa. Dzisiaj zostały ogolone i ida wisieć do góry nogami. Spróbuję przedłużyć proces zwalniając pracę wyciągu oraz użyje na początku nawilżacza. Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Dr Greenthumb 2
Dr Greenthumb Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 I teraz tak będą sobie spędzać czas. A ja zacznę zbierać rzeczy do następnej uprawy, potem jeszcze wszystko ładnie wysprzatać, wyczyścić każdy wentylator itp. 3
Pomidorek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 wyglądają tak zaje... że skubnąłbym jednego na spróbowanie mmmm
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 O 27.01.2019 o 19:47, Dr Greenthumb napisał: potem jeszcze wszystko ładnie wysprzatać, wyczyścić każdy wentylator itp. I to najważniejsza sprawa po uprawie. Wszyscy nowicjusze brać przykład by póxniej nie płakać że problemy z grzybem lub innym scierwem. Co do roślin to piękne, smakowite pąki. Ja osobiście nawilżacza bym nie wkładał, łodygi zawierają tyle wody że spokojnie dużo wolniej wszystko bedzie schło. Pozdrawiam.
Dr Greenthumb Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Opublikowano 12 Lutego 2019 To mój ostatni post w tej fotorelacji. Można dodać do zakończonych, to już tam według uznania szefostwa. Ile wyszło to nie wiem, nie ważę, nie sprzedaje, wszystko na własny użytek, a tak w ogóle to jestem z Kalifornii hehe Osiem średnich słoików dla ciekawych, i takie dosyć duże pudełko odpadów do haszu. W każdym już siedzi integra boost 55, ale następnym razem kupię 62. Dodatkowo planuje zakup takich małych cyfrowych hygiometrów po 10zl i wkładać do słoików. 2
Dzik Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 kiedyś miałem palenie (outdoor) które suszylem 3miesiące z korzeniami, jeśli chodzi o smak i zapach to do dziś wspominam, więc jest to możliwe czekam na werdykt - który seedbank i dlaczego?
Recommended Posts