Jezio987 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Opublikowano 10 Września 2018 ale z tego co poznałem to pleć już jest chyba ze sie myle .. tak jak piszesz 21 dzień weg 2 indukcji zamówiłem dziś Terra flores... .. dziś będzie filtr węglowy.. wiec tak dziś podleje woda.. następne podlanie z terra na kwitnienie jaka dawka 1/4 ? Cytuj
Pasjonista Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) To zrób zdjęcie w dobrym świetle po czym poznałeś płeć bo jeżeli są to sezonówki a mają już włochy to jest to jakiś wałek i masz automaty !!!? Terra flores jak producent podaje Edytowane 10 Września 2018 przez Pasjonista Cytuj
Jezio987 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Opublikowano 10 Września 2018 teraz maja ciemnie, na zdjęciu w kolko zaznaczyłem na co patrzylem .. w sumie przezroczystych nie widziałem, ale myslalem ze te niteczki to plec. gdyby byly automaty to chyba juz by same zakwitly? a mowisz ze jeszcze nie kwitna. po jakim czasie przełączenia na 12/12 zaczynają kwitnąc ? właśnie odczytałem wiadomość od HS i napisali Witam Raczej nie, sprzedajemy dużo AK i nie było żadnych tego typu informacji, może pomyliłleś pestki ? Pozdrawiam " bo pytalem czy byla by mozliwosc bledu i wyslania automatow Cytuj
Pasjonista Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Czyli widzisz takie białe włochy , bo na zdjęciu ja nie widze . Odpisz im ,że nie pomyliłeś pestek bo innych nie miałeś i to raczej oni pestki pomylili możesz im linka przesłać z dowodem. Nie rób zdjęć jak mają ciemnie- noc wogóle nie zaglądaj bo jajca dostaną i będzie game over. jak mają wega 21 dni to zakwitająpo 7-14 dni Jak weg np. 14 dni to 7-21 edit Mimo to na swój wiek to szybki sie rozwijaja i mają dużo pięter. naprawde bardzo dobrze ci idzie plus geny też dobre !!!!! Edytowane 10 Września 2018 przez Pasjonista Cytuj
Jezio987 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Opublikowano 10 Września 2018 nie zagladam jak jest ciemnia sprawdze te wlochy wieczorem ale jak sa tzn ze automat i co wtedy ? a ja sie martwilem ze i tak ida tak srednio ale skoro tak mowisz to jestem z siebie zadowolony te wloski maja byc przezroczyste ? zapomnialem ci powiedziec wtedy o wymienilem zasilacz jakies 14 dni temu bo tamten nowka mi spadl z 20cm i nie dzialal i zanim kupilem mialy na wegu raz okolo 20 godzin ciemni moze przez to pokazalo plec ? Cytuj
Pasjonista Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 przez 20 h ciemni - mało prawdopodobne jeżeli to są automaty to najlepiej idą pod 18/6 ,przy 12/12 mniej wyprodukują. masz mocną lampe - muszą iść dobrze plus przede wszystkim pamiętnik na trawka.org :-) Cytuj
Jezio987 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Opublikowano 10 Września 2018 jesli nie bedzie rtych bialych wlochow tzn ze nie automaty jesli beda to co robic ? no tak pamietnik jak to pojdzie dobrze to niedlugo bedzie cos wielkiego Cytuj
Pasjonista Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 Jak przełączyłeś na 12/12 to ciężko stwierdzić czy to sa automaty. Musiałbyś nie przełączać i jechać cały czas 18/6 i by sie wtedy zobaczyło czy wszysykie kwitną. Teraz już zostaw jak jest 12/12 Cytuj
Jezio987 Opublikowano 15 Września 2018 Autor Opublikowano 15 Września 2018 28 dzien 7dzien flo Narazie nawoz pol dawki wiekszosc pokazala te biale wloski nie moge wyczuc tego podlewania ? Cytuj
Jezio987 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 Czy moge 10 min pozgaszeniu swiatla podlac rosline. Np swiecac lapka z telefonu albo zielonym swiatlem z apki? Jeszcze pytanie mam wyciagajacy z regulatorem obrotow na jaka moc mam ustawic ? Jak dam na maxa wciaga namiot Cytuj
Recommended Posts