Judaista Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ja bym nie ścinał indyjek na 25% bursztynów. na pierwszy rzut oka, to nawet już wyglądają na w miarę gotowe.
kosa0305 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2018 Jak myslisz w sobote moge ciac juz?
Judaista Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Na oko wyglądają na wzglednie gotowe, ale wiadomo, ze na oko to "chłop w szpitalu umarł". Zobacz trichomy, jak masz mleczne z jakimiś pojedynczymi bursztynami to możesz ciąć.
Judaista Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 I jak tam u ciebie sytuacja się rozwija?
kosa0305 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 Wotam @Judaista. I przy okazji wesolych swiat i szczesliwego nowego roku kolego. Wiec drugi sort juz lezy w sloikach. Wyszlo 1.200g wiec jestem zadowolony. Lacznie z dwoch zebralem 2kg. Ogolnie teraz jestem na swietach i mam przerwe. Ale zaraz po powricie podlaczam hydroponike i bede musial w tym temacie teraz nabrac doswiadczenia. Ogolnie mysle teraz nad stardawg podobno kozak. Wiesz cos o tym? A drugi chcialem na ziemi przygotowac tylko na lepszych ziemiach i etapami. I tu rowniez bede potrzebowal wskazowek. Jakie gleby i kiedy? Myslalem o jakies amnesi .
Recommended Posts