kosa0305 Opublikowano 3 Września 2018 Autor Opublikowano 3 Września 2018 Ok. Dobrze ze nie wlalem. Ok. Tak biotabsy zaladowane. A czy w przypadku moich roslinek bede stosowal trening ? Czytalem ze dla automatow idealny jest LST. Jakie jest twoje zdanie ?
Pasjonista Opublikowano 3 Września 2018 Opublikowano 3 Września 2018 Jak będą niskie to nie jak sie zaczną wyciągać to sie zobaczy
kosa0305 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Opublikowano 4 Września 2018 Dobry Wieczór dziś mija 20 dzień z obserwacji zauważyłem, że łodygi się mocno się wzmocniły od ostatniego razu ? Wydaję mi się, że niczego im narazie nie brakuje.. zostawiam kilka zdjęć. Pozdro.
Judaista Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 Te większe mógłbyś już zacząć trenować.
Pasjonista Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Odratowane !!! :-) Widzisz to ostatnie zdjęcie , ta łodyga za tydzień będzie zasypana ziemią ( tak ze wszystkimi sie zrobi) i w przyszłości będą z niej wyrastać korzenie ? 2 godziny temu, Judaista napisał: Te większe mógłbyś już zacząć trenować. Kolega ma automaty po ciężkim starcie , które wyszły bez szwanku na prostą . Na moje oko trzeba im dać spokój nawet z LST. Kosa jakbyś tą 1000 W lampe miał cały czas włączoną , to te kwiaty ,które są teraz największe wyglądały by teraz jak te najmniejsze z tym ,że liście byłyby żólłte :-) W uprawie często jest tak ,że więcej znaczy mniej a mniej znaczy więcej :-) Widzisz jak sie gęste robią, nic ci sie nie wyciąga , będa niskie i zbite ? O 23.08.2018 o 13:57, kosa0305 napisał: o tych: Czyli dałeś do ziemi te tabsy ??? Masz te dodatkowe produkty od bio tabs czy tylko to?? Ile wrzuciłeś tabsów na donice??? Edytowane 4 Września 2018 przez Pasjonista
kosa0305 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Opublikowano 5 Września 2018 @Pasjonista Tak widzę. Zrobię tak jak mówisz, za tydzień podsypę. Najlepiej się uczę na własnych błedach. Wiadomo, że lepiej ich nie popełniać ale nikt nie jest idealny nic poza biotabsami nie mialem w zestawie. Producent przewiduje 5 tabsow na 11l donice. Ja wlozylem po 4. Kupielm drugi zestaw do tych młodszych roślinek i z kolei na ich opakowaniu napisane jest aby wlozyc 2 tabsy na 10l donice i tak zrobilem.
Judaista Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Jakie to ma znaczenie, że miały ciężki start, teraz wyglądają normalnie. Tym dużym spokojnie zrobiłbym fim i wyszłoby po 6-8 fajnych topów na każdej.
kosa0305 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Opublikowano 5 Września 2018 @Judaista Nie moge sie wypowiedziec bo jestem poczatkujacym i jedybie ci to moge sluchac i stosowac sie do Waszych rad. Chce wykorzystac potencjal i mozliwosci tych roslinek by zebrac jak najwiecej plonow
Pasjonista Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 @Judaista automaty nie fimowałem , Ty tak??
kosa0305 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Opublikowano 5 Września 2018 Ja wlaśnie czytalem ze fim nie jest odpowiednim treningiem dla auto. Idealny to LST albo SOG.
Recommended Posts