Macky Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Panowie wyżej mają 100% racji, ona zaczyna puchnąć, zobacz kwiaty całe białe, chyba że jak mus to mus... Jak nie ma co palić to obetnij wszelkie małe topki a główne jeszcze zostaw.
fazawzrostu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2018 W dniu 19.06.2018 o 13:39, Vito napisał(a): Panowie wyżej mają 100% racji, ona zaczyna puchnąć, zobacz kwiaty całe białe, chyba że jak mus to mus... Jak nie ma co palić to obetnij wszelkie małe topki a główne jeszcze zostaw. te białe włoski to jest taka ich "druga seria" zobacz jak u producenta wygląda produkt finalny.
fazawzrostu Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2018 72 dzień fazy 12/12 . Jedną z roślin ściąłem . Pachnie ślicznie Jedna z większych łodyg waży 5g więc pewnie ok. 2-3 g suchego będzie. Szacuję 20g z niej. Łodygi ładnie podwieszone, luźno do góry nogami - niech schną. Pozostałe dwie podwiązałem żeby były bliżej światła , posiedzą tam jeszcze z tydzień Łapcie fotki :
lukasz92 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 No no, taka gałązka to samo dobro ^^ idealna na grilla gratulacje! daj znać jak tam odczucia i walory smakowe własnoręcznie wyhodowanego krzaczka
Pasjonista Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Ciesze sie ,że udało mi sie Ciebie przekonać do ścięcia tylko jednej. Z tego co pamiętam to ty masz odmiane z ratio 1:1 (thc-cbd) czyli powiedzmy że max thc bedzie 10% , ta wcześniej ścięta może mieć thc na naprawde niskim poziomie. Czyli może mieć działanie prawie jak odmiany z czystym cbd Edytowane 22 Czerwca 2018 przez Pasjonista
Macky Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Gen sativy potrzebuje spokojnie 80 dni kwitnienia, ale za to jaki haj Co do boxa, musisz nad nim popracować przed następną uprawą, na pewno cały wyłóż białą folią lub pomaluj na biało, wszelka elektryka u góry boxa (przeważnie listwa zasilająca ma otwory na wkręty, można przykręcić do ściany w dogodnym miejscu). Otwory wlotowe u dołu.
fazawzrostu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 Powiem tak : smak jest super czuć taki posmak owocu typu cytryna. Lekko przydusza (charakterystyczny kaszelek) .Faza zajebista ( śmichy hihy ) , konstruktywna , budująca, chęć do życia i nawet przy małej ilości mocno czerwone oczy Dodam że paliłem przed curringiem. Dziękuję wszystkim którzy mi pomogli z moim growem , szczególnie: @miś @dobry człowiek @pasjonista @vito @Ambasadorka
Pomidorek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wiadomo że swoje smakuje najlepiej, a jak reszta panienek?:)
fazawzrostu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 20 godzin temu, Pomidorek napisał: Wiadomo że swoje smakuje najlepiej, a jak reszta panienek?:) a reszta jeszcze siedzi w szafie w piątek zetnę O 23.06.2018 o 13:03, Vito napisał: Gen sativy potrzebuje spokojnie 80 dni kwitnienia, ale za to jaki haj Co do boxa, musisz nad nim popracować przed następną uprawą, na pewno cały wyłóż białą folią lub pomaluj na biało, wszelka elektryka u góry boxa (przeważnie listwa zasilająca ma otwory na wkręty, można przykręcić do ściany w dogodnym miejscu). Otwory wlotowe u dołu. producent podawał 60 dni kwitnienia
Recommended Posts