Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Tytuły piosenek - muzyka chillout - reggae - rap - hiphop - rock - koncerty - teledyski - premiery płyt - stary temat

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

mam nadzieje że negatywne opinie również cenisz.

Moim zdaniem zalatuje troche bednarkiem i mam wrażenie (być może mylne) że zależy Ci chłopie na popularności.

Przesłuchałem, wole jednak klasyczne reggae, bez udziwnień.

Opublikowano

jak dlamnie spoko, fajna muzyke nagrałeś, ale nie wiem nie ma czegoś takiego żeby słuchając tego można było odpłynąć i takie tam. Buszu-ja pale mój przykład weź posłuchaj tego i może zobaczysz o co mi chodzi .Hmm... moim zdaniem to chyba by pasowało riddim zmienić, nie jestem ekspertem ale tak coś czuje że to chyba w tym leży rzecz, teksty no takie życiowe ale zdeka oklepane. Ale szacun za te nagrywki i powodzenia w dalszej karierze, napewno są ludzie którym to się zajebiście podoba

Opublikowano

rewelacja! Zachęcam do kupienia oryginalnej płyty!- niech chłopak wie ze ma poparcie i niech media zobaczą jakiej muzyki słuchaja dzisiejsze pokolenia!

Opublikowano

Ja już mam chodzi po 35zł, hehe
i w środku jest niespodzianka. Zachęcam do kupienia oryginału!

Co to za podkład jest w tym kawałku? Mam nie odparte wrażenie że to jest z jakiegoś starego kawałka pl HH?

od momentu 2:00 się zaczyna - za pomoc 5szt Ak47 x LowSnow - AF reg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+