SprOket Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 zajebista plytka 8) Taki klimat lubie.. ma ktos okladki ?
domator222 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 płytka super, szczególnie skity bladego
stray Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Bob Marley - Could You Be Love Bob Marley - Jamming EastWest Rockers - Proste Slowa EastWest Rockers - Biba nielada EastWest Rockers - Piekni ludzie piekny swiat P.C.P - Ucilany giecik Bas Tajpen - Nowy protest Metrowy - Otwarta Pestka Diss na rzad - A Ty Nie ! Bless !
weeed Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 [*] Mickey Dread [*] - Roots and Culture zawsze lubię przy nim zapalić
LionZion Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Bob Marley " So much thnigs to say" Bob Marley "Ride natty ride" Max Romeo "Time for Jah" Max Romeo "Chase the devil" Heavy reggae " Burnin' Babylon" nie jestem pewien co do tytułu, ale fajny klimat, można się wkręcić Anthony B "World reggae music" Mógłbym wymieniać w nieskończoność, reggae to dar od Jah, nie ma "3 najlepszych piosenek reggae". Wszystkie są najlepsze Pozdro
korona124 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Również utożsamiam sie z rastafari jak lionzion hehehe i kawalek bardzo mi bliski ostatnio Bob Marley-African Herbsman
RasGrass Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 TaLLib-Sercem Jamajka Junior Stress-Propaganja 2012 Ndk-Good Sensi Bob One-Słodka Sensi Vavamuffin-Bless Bob Marley-Mr. Brown Izrael-Życie To Chwila Ri!Codeh-Kieruje Uśmiech Alicetea-Ogień NKS-Bariery! Silesian Sound-Będzie Dobrze Jak dla mnie utworki takie do Chilloutu
Gość Byndzek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Xavier Rudd - Come Let Go Pato Banton - Legalize It Bob Marley - Easy Skanking EWR - Ognia Nie Gaście Junior Stress - Policja Tabu - Słonecznie Bas Tajpan - Moja Sensi Ska-P -Cannabis i wszystkie Propaganje
Recommended Posts