SmakMaroca999 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 mieszający tak by lekko się poruszały listki i łodygi się wzmocnią
Macky Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Te sadzonki to jeszcze minimum z tydzień w tych kubeczkach zanim je zasadzisz do docelowych, i tak jak piszesz, razem z tą glebą z kubeczków wsadzasz...
TesterCBD Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) tutaj najnowsze foto, trzy zaczeły wypuszczać nowe liście, czyli jeszcze tydzien potrzymam je jak mówisz. Zamówiłem cooldtube najtansza jak zmiejsze temperature do ilu max obniżyć? 30-40cm? Czyli na mieszający juz czas jak mówi Maroca? Dodatkowo podparłem kijkami do ciasta troche te najdłuże i przyniosło niezłe efektty. Roślinki zaczały sie rozrastać lepiej, efekt 2 dni: Edytowane 19 Listopada 2017 przez TesterCBD UPDATE
Miś Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Mogą tak leżeć oparte o rant doniczek Uważaj żeby patyczkami korzeni nie uszkodzić.
Macky Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 O 17.11.2017 o 21:56, TesterCBD napisał: Zamówiłem cooldtube najtansza jak zmiejsze temperature do ilu max obniżyć? 30-40cm? 30 będzie spoko, a nawet i 20 przy CT O 17.11.2017 o 21:56, TesterCBD napisał: Czyli na mieszający juz czas jak mówi Maroca? to już zależy od growera, ja bym nie dawał do kwitnięcia, Smaku pewnie daje od samego początku, kwestia gustu A z patyczkami to tak jak Miś napisał, ostrożnie bo więcej szkody narobisz urywając korzenie niż polepszysz podtrzymując, ale już są to zostaw w spokoju Potrzymaj je jeszcze do końca tygodnia i do docelowych.
TesterCBD Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Patyczki delikatnie wpychałem na około 1 cm i wystarczylo. Ogolnie nie wiem czy to zasługa wiatraka, kijków czy czasu ale juz wiekszość stoi o własnych siłach Tutaj screen za zamontowania tuby, nie było zadnych mocowań więc tak to zrobiłem: Prawidłowo ? ciepło z lampy moge odprowadzić tym otworem na zewnątrz?
Macky Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 17 godzin temu, TesterCBD napisał: Prawidłowo ? ciepło z lampy moge odprowadzić tym otworem na zewnątrz? cool tube połącz z wentylacją, czyli: Filtr węglowy -> wentylator -> przewód wentylacyjny -> cool tube -> przewód wentylacyjny poza namiot a najlepiej poza pomieszczenie
TesterCBD Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 Czy ta ala biała plama i ten lekki fałd na lisciu to coś złego?
joka.menas Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Raczej nie, no chyba ze za duzo podlewasz, badz jest a blisko lampy. Mozesz juz rpzesadzac do docelowych i podsypac ziemie pod same liscie.
TesterCBD Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 okej jest 5 godzin w trakcie sesji nasloneczniania, odrazu przesadzac? mam 40 cm od rosliny najwyższej w tej tubie podlewam gdy jest sucho dopiero.
Recommended Posts