TesterCBD Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) W takiej sytuacji jak na obrazu jest za nisko lampa? czy za sucho? Czytałem poradnik Vita, czy może byc to efekt braku świałta ? jak zrobiłem przerwe żeby zmienić godziny? Edytowane 13 Listopada 2017 przez TesterCBD
keita00 Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Jest dobrze, teraz tylko czasu potrzeba. Masz na dole tych kubeczków jakieś dziury do odpływu zrobione? Wiem po sobie, że przy pierwszym razie wszędzie się wyszukuje problemów, spokojnie do celu i wszystko się ułoży.
TesterCBD Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Uf, nie mogłem zasnąć przez to, czytałem poradniki vita i wychodziło, że może być dużo problemów wynikających z tego. Są dziurki w doniczce, gleba juz jest bardzi mało wilgotna dlatego strwierdziłem, że trzeba wody. W takim razie poczekam do rana i wtedy sprawdze wilgotnosc gleby i podleje. Dzieki keita! Podlalem z rana 0,5 l wody. Edytowane 14 Listopada 2017 przez TesterCBD aktualizacja
Macky Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Przecież wszystko jest dobrze... Tester na przyszłość jak widzisz jakiś nowy nick na shoutboxie to nie słuchaj się porad takich użytkowników, obecnie nawiedził shoutboxa troll internetowy i robi sobie jaja... edit: na ostatnim zdjęciu pewnie Ci chodziło o to że te pierwsze listki/osłonki okrągłe się tak zniszczyły... Olej to, ważne że listki te co wychodzą są zdrowe
TesterCBD Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Tak o to chodziło vito. Wybaczcie za panike poprostu nie moge sobie pozwolic w tym momencie na zadna porazke w uprawie. Wczoraj chyba z 10 razy bylem w boxie i patrzalem czy wszytsko jest okej.
Macky Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Nadgorliwość szkodzi... także jak przyjdzie Ci jakiś pomysł lepiej najpierw zapytaj
TesterCBD Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Cześć, Mam pytano jedna z roślinek wygląda tak jak poniżej. Jeden z listków jest jakby nie wykształcony, żółty. Obserwuje go 2 dni i nie drgnoł. Jest o co się martwić czy raczej nie? Jeżeli chodzi o przesadzenie za niedługo to poprostu z całą ziemią z małej doniczki włożyć do dużej i tyle? zwykła procedura?
joka.menas Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 1 godzinę temu, TesterCBD napisał: Jeden z listków jest jakby nie wykształcony, żółty Daj jej czas, cos jednak czuje ze to niedorobka genetyczna.
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 kolego albo masz za wysoko lampę albo wychechłaną ;) żarówkę bo roślinki przypominają szczypiorek lub lebiodę tak sa wyciągniete przez szukanie lumenów.
TesterCBD Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) mam na 60 cm, 90 tys lumenow 600w, lampa nowa Co wy na to żeby je czyms podeprzeć? czy to zły pomysł? Edytowane 16 Listopada 2017 przez TesterCBD
Recommended Posts